TEATER: Rahvusraamatukogu Teatrisaalis saab kell 18.00 nautida tükki nimega "Help".

Lugu räägib neljateistaastasest eesti poisist ja kaheteistaastasest ungari tüdrukust, kes kohtuvad rahvusvahelises noortelaagris Soomes keset külma ja lumerohket talve. Koos laagrikaaslastega korraldavad nad mootorsaanide võiduajamise. Tüdruk ja poiss, kes kelku jagavad, eksivad pimedas metsas. Mootor ütleb üles. See on pime ja külm öö. Nad leiavad ühe metsaonni. Nad peavad hakkama saama, sest abi pole lumetuisus niipea loota. See on lugu ellujäämisest, teineteiseleidmisest ja leppimisest.

TV: 20:00 näitab TV3 saadet "Piirideta armastus".

Katrin ja Vicky, Lina ja Joel ning Howard ja Josepha on segapaarid, kes elavad Eestis. Dokumentaalsarja esimene osa räägib paaride tutvumislood, seab neile isiklikud eesmärgid ning teeb omavahel tuttavaks välismaalased, kes asuvad keeleõpeta Ly käe all usinasti eesti keelt õppima. Sarja põhikangelaste tegemistele lisab vürtsi ka külalispaar Alan ja Roberta.

SOODUKAS: Säästumarketis maksab Gurmee jahutatud broilerfilee vaid 4.99 eurot. Minge jaole!

ILM: Täna on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhja- ja kirdetuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on +4..+8°C.. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Kalad, teil on täna hea päev! Võimalik, et vabanete täna mingist kauakestnud probleemist või tüütust kohustusest. Tajute teatavat vabaduse tunnet, mis annab teie elule palju juurde. Vaata teiste elukate planeediseisusid SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!