SÜNNIPÄEV: Täna tähistab ansambel Jäääär Rock Cafes toimuva kontserdiga oma 21. sünnipäeva. Tähtsa päeva puhul on ansambliga laval ka „rujaline“ Jaanus Nõgisto ja praeguse aja üks omanäolisemaid lauljatare Mari Pokinen. Uksed avatakse kell 21.00

TRUMM JA BASS: Raadio 2 trummi ja bassi saated "Tjuun In" ning "Tramm ja Buss" panevad kuulajate abiga kokku edetabeli, mis võtab kokku kõige olulisema trummi ja bassiga seoses aastast 2011!

Pingerivi paremik kõlab Raadio 2-s täna kell 22 saates "Tjuun In". Samal õhtul toimub ka suurejooneline pidu klubis Korter, kus lisaks otseülekandele raadiost, spetsiaalse VJ show ja hea muusika mängimisele ka edetabeli võitjaid õnnitletakse, auhinnakarikaid jagatakse ning seejärel veel kord head muusikat mängitakse.

TARTU PIDU: Parafraseerides Veiko Märkat on „minimalistlike muusika- ja kirjandusvormide maksimaalse ärakasutaja“ Jaan Pehki ehk Orelipoisi loomingulisse kööki oodatud kõik klaasi tõstma seekord täna Genialistide klubis, kus saadetakse kurbliku kontserdiga igavikku tiitel Aasta Meesartist 2011 ja võetakse napsid uute eesmärkide nimel!

Toetamas on Prägnantne Brigaad, kes on viljastatud uue eksklusiivse EP’ga „Twirling“ ning sammu astumas Viljandi Kultuuriakadeemiast võrsunud tõsihuumorigrupeering Hajameelsed Kunznikud! Tulla tõotab lõbus reedeõhtu!

TV: Ülerabelenud tööinimese ajul laseb puhata napaka filmi tele-esilinastus.
"Kas me oleme juba valmis?" on komöödia värskelt abiellunud Nickist (Ice Cube), kes otsustab oma naisele ja nende kahele lapsele kauni kodu rajada. Nick ostabki äärelinnas toreda maja ja palkab ehitusmehe seda pisut kõpitsema. Paraku osutub see tema elu kõige kohutavamaks ja naljakamaks veaks…

VIIN: Mida külmemad ilmad, seda aktuaalsem on vana hea viin. Üks määrib varba vahele, et pouslak hommikuks kadunud oleks, teine segab mee ja ingveri abil kokku imerohtu ning kolmas (kõige targem) leiab ka iseseisvalt hea vabanduse. Pooliku kvaliteetset Russkij Razmeri saab Maximast kätte 6,29 euroraha eest.

ILM: Öösel: Pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 5-10, saartel puhanguti 13 m/s. Külma on 12..17, Ida-Eestis kuni 22, saartel 6..12°C. Päeval: Pilves selgimistega sajuta ilm. Puhub kagutuul 5-10, saartel puhanguti 13 m/s. Külma on 9..14, saartel 5..8°C. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Kalade vaimne tervis võib ülbitsemise tõttu  vajuvasse vette sattuda ning kaljukits peab malet õppima. Teiste elukate kosmiline seebiooper jätkub SIIN.