KONTSERT: Neli kordumatut autorikontserti Okupatsioonide muuseumis toob rahva ette eesti mehed, kel anne luua muusikat ja laulusõnu ning oskus need vahetus kontaktis kuulajatele ette kanda. Sarja avab täna suurelt andekas Jaan Pehk!
Tegemist on “teistmoodi kontsertidega”, kus esinejatel võimalus avada end pisut rohkem, kui tavaliselt – suurel laval. Enne kontserte on võimalik tutvuda ka Okupatsioonide muuseumi väljapanekuga ning avatud on kohvik. “Neli autorikontserti” on mõnus vaheldus sügisese argipäeva õhtusse Tallinna südalinnas.
Algus kell 19.00.

TUUR: Lenna Kuurmaa ja Märt Avandi on tuuril nimega "Kui vari kaob, siis valgus jääb".
Kavva on valitud Lenna ja Märdi poolt laulud, mis on nendele hingelähedased. Kaunid palad, mis on neid alati puudutanud ja puudutavad kindlasti ka edaspidi - ilusad, mõtlikud, ent samas täis headust.
Täna jõuavad nad Türi Kultuurikeskusesse ning alustavad kell 19.

TV: Põnevusmärul "Päevavalgus" on vana hea Sylvester Stallone etteaste! Plahvatus sulgeb New Yorki Hudsoni tunneli mõlemad otsad ja endine meditsiiniteenistuse ülemus Kit Latura (Stallone) on ainukene, kellel jätkub piisavalt teadmisi lõksu jäänud inimeste päästmiseks. Eluga riskides asub ta otsima väljapääsu. Aega on vähe, sest tunneli kohal olev Hudsoni jõgi ähvardab tunneli uputada.
Kanal 2 kell 22.30.

LUMELABIDAS: Tark inimene juba aimab, et varsti kukub vaatamata kõigele valge sodi maha ja seda on vaja labidaga kühveldada. Rumal inimene sumpab siis poodi ja vaatab ehmunud näoga lumelabidatest tühjaks ostetud riiuleid. Targem valmistub juba praegu. Selverist saab asja kätte 10.99 euro eest. Hea kauba saab tehtud ka turul.

SPORT: BC Kalev/Cramo kohtub täna kell 18.45 Tallinnas Kalevi spordihallis Balti liiga kohtumises leedukate Kedainiai/Triobetiga. Loe spordist SIIT.

ILM: Öösel on peamiselt sajuta, kuid mitmel pool udune ilm, päeva jooksul vihma võimalus suureneb. Tuul on öösel läänekaarest ja nõrk, päeva jooksul tugevneb loode- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 8, päeval 5 kuni 10 kraadi. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Vähk peab täna õppima, õppima ja õppima! Kalale sama soovitus, ainult et õppimise asemel rääkigu, rääkigu! Vaata teiste elukate planeediseisusid SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!