ILM: Pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma. Kohati on äikest ja sadu võib olla tugev. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9 m/s, äikese ajal võib olla tugevaid puhanguid. Sooja on 17..20°C..Lähemalt saad ilma kohta lugeda SIIT!

HOROSKOOP: Ambur peaks pöörama tähelepanu lähedastele  ja Jääradel on äärmiselt hea päev remondi alustamiseks. Mida toob aga horoskoop teistele tähemärkidele? Vaata SIIT.

KINO: Katusekinos saab näha "Kadunud laste linna". Selle filmi puhul tume on kõik sõna otseses mõttes. Steampunki ja kolmekümnendaid aastaid meenutav stiil, mis muuhulgas oli eeskujuks "Dark City'le", millest aga omakorda võttis šnitti "The Matrix". Visuaalselt on see lugu kindlasti üks maailma kinoajaloo ilusamaid filmiproduktsioone. Tegevus toimub steampunki stiilis üles ehitatud linnas, lummav ja fantastiline keskkond.

Krank (Daniel Emilfork) on küüniline vanamees, kes ei suuda und näha ja vananeb seetõttu kiiresti. Et seda peatada, laseb ta oma abilistel lapsi röövida, et ta saaks neilt nende unenäod varastada. Kuid ühe lapse vanem vend, One (Ron Perlman), asub oma venna otsingule, kohates seejuures teda abistavat 9-aastast tüdrukut (Judith Vittet). See on friigifilmilik visuaalne nauding, kust ei puudu siiami kaksikud, akvaariumis elav aju, mehaanilisi silmi kasutavad „kükloobid” või väljaõpetatud kirbud. Film on prantslaslikult sümbolistlik, lüüriline ja hüpnootiline, kus loomulikult ei puudu ka hea huumor.

 TELEVISIOON: 

Kui soovite näha, kuidas elavad supermodellid, siis Kanal 2 pealt hakkavad kell 22 "Ameerika Supermodellid"!

TEATER: Viinistu Kunstimuuseumi katlamajas etendub "Tühermaa".

„Tühermaa“ on võrratu mitmekihiline ja kahel ajatasandil mängiv filosoofiline suhtedraama. Tükk on täis põnevust, ootamatuid pöördeid, traagikat ja enam või vähem musta huumorit. Pealtnäha tavaliselt alanud lugu saab täiesti erilise puändi. Kõiki tüki probleeme võib leida ka tänases Eestis. Mõnedki lahendused jätab autor vaataja otsida.