TASUTA ÜRITUS:: Mis oleks veel omapärasem ja lahedam kui varjuteater? Just seda saab täna näha, sest just täna õhtul ootab Viimsi Vabaõhumuuseum huvilisi süütama muinastulesid ning nautima purjevarjuteatri etendust „Lenda lind-maailma äärel“. Üritus on osalejaile täiesti tasuta.

Muinastuled süüdatakse õhtul kell 21.30. Keedetakse ka lõkkel kalasuppi, vaatadakse purjevarjuteatrit ning pärast muinastulede süütamist kuulatakse mere- ja lõkkelaule Mehis Nurmetalu esituses. Tundub nagu üks huvitav laupäevaõhtu veetmise viis!

LASTELE: Lauluväljakul läheb käima üks tore üritus: Jäätisepidu 2011.

Lauluväljakul esinevad kell 11.00 – 21.00 mitmete maade estraadi- ja tsirkuseartistid.

Pingviinide ümbermaailmareisi etenduse lavastab Ivo Eensalu. Iga poole tunni järel reisitakse uude riiki, uude maailmajakku! Külastatavad maad on esialgse plaani järgi: Venemaa, Türgi, India, Hiina, Ameerika, Aafrika, Hispaania, Prantsusmaa, Iirimaa, Soome. Mängulinnad 20 batuudiga. Kiiged, atraktsioonid, liikumismängud lastele. Konkursid, lõbusad sportlikud võistlused.

SOODNE OST: Selverist saab osta imemaitsvat Regatijäätist vaid kahe euroga. Valikus nii vanilli- kui ka šokolaadikoorejäätis.

SPORT: Daegu kergejõustiku maailmameistrivõistlustel on sel nädalavahetusel võistlustules Eesti mitmevõistlejad Mikk Pahapill ja Andres Raja. Loe lähemalt SIIT!

TV: ETV pealt saab kell 21:30 vaadata presidendikandidaatide debatti!

Kaks tundi kestvas otsesaates väitlevad presidendikandidaadid. Teemadeks on nii majandus, poliitika, haridus- kui ka sotsiaalprobleemid. Samuti Eesti julgeolek ja välispoliitika. Saatejuhid on Viktoria Ladõnskaja, Aarne Rannamäe ja Marko Reikop. Presidendikandidaatidele saab saata küsimusi aadressil valimised@err.ee

ILM: Eeldatavasti viimane ülisoe ja päiksepaisteline päev sel suvel! Päev tuleb päikesepaisteline ja kuiv. Lõuna- ja kagutuul tugevneb 4-10, läänerannikul 12-14 m/s. Sooja on 23..28°C.. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Lõvidel on täna informatsioonirohke päev, kus tuleb vastu võtta tähtsaid otsuseid, Kalad aga peaksid valmis olema spontaansele reisile minema. Uuri lähemalt SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!