ILM:
Vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Loode- ja põhjatuul nõrgeneb 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 0..-5°C.Rohkem vaata
.

HOROSKOOP: Kaksikud on täna lobisemishimulised ja heas tujus. Kuid olge ettevaatlik, võite mõne saladuse kogemata välja rääkida. Vältige asjatut raha raiskamist. Teiste tähemärkide kohta loe SIIT.

OSCARID: Täna öösel jagab Ameerika filmiakadeemia välja järjekordsed kuldmehikesed. Kes Oscarid saavad, seda saad jägida öösel koos Publikuga, sest nii tähtsal ööl me ju ei maga!

TELEVISIOON: Kanal 2-es stardib "Avameelselt eneseleidmisest"

Armastatud näitleja Jan Uuspõllu eneseotsingud on olnud täis mässu ja skandaale, tõuse ja mõõnasid. Mis juhtus Janiga kõige hullematel meeleheite ja hüljatuse hetkedel? Kuidas tal õnnestus peaaegu lootusetuna näivast nõiaringist välja rabeleda? Kes andis Uuspõllule tõuke muutuda ja ennast taas leida? Mida hindab ta praegu ja millisena näeb tulevikku. Kõigest sellest räägib Jan Uuspõld avameelselt erisaates.

Teemasid avavad Eesti tunnustatuimad teadlased Alar Karis ja Jüri Allik ning dalai-laama visiidi korraldaja, helilooja Sven Grünberg. Saate autorid ja juhid on Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar.

Saade on Kanal 2 eetris kell 20.35

ETV näitab põnevat filmi "Putini suudlus"

Naši on Venemaa populaarne noorteorganisatsioon, mille niite tõmmatakse otse Kremlist. Ametlikult on selle eesmärk praegust poliitilist süsteemi toetada ja kasvatada kõige andekamatest ja ustavamatest teismelistest tulevane eliit. Kuid neil on ka agressiivne radikaalne tiib, mis ründab ja ähvardab kõiki, kes pole Putini režiimiga nõus.

Maša on 19-aastane tüdruk, kes on teinud Naši ridades kiiret karjääri ja saanud isegi Putinilt suudluse, kuid hakkab ühel päeval organisatsiooni aadetes kahtlema...

Film võitis 2012. aasta Sundance'i filmifestivalil auhinna World Cinematography Award.

Film on ETV eetris kell 22.10