KULTUUR: Täna esietendub Jan Uuspõllu monoteatri uus tükk "Vanaisa". Etendus toimub Vene kultuurikeskuses, piletid maksavad 11-20 eurot.

Vanaisa on lavastus, mida võib tinglikult nimetada kolmandaks osaks Monoteatri lavastuste reas teemal mehe elu. 2009. aastal alguse saanud teater käsitles esimesel aastal mehe elu varast etappi menukas monolavastuses Ürgmees, kus Jan Uuspõld vaagis põhjalikult meeste ja naiste erinevusi. 2010. aasta märtsis tõi Monoteater lavale monokomöödia Isa, mis viis publiku noore mehe kohati hullumeelsesse ellu perioodil, mil on toimumas suur muutus - perre on sündimas laps. 2012. aasta aprillis tuuakse publiku ette mehe elu järgmine oluline etapp, kus mehest ja isast on saamas vanaisa.

KINO: Alates tänasest on kinodes uus multikas "Piraadid!"

TV: Kell 20.30 algab Kanal 2-s "Ühikarotid", kus läheb täna peoks!

Sinimustvalge trio läheb IT-bussi missioonile, et Arieli aidata. Salme, Truude ja Kärt nõuavad vastuseid ja Ariel räägib neile oma loo. Pastor, kelle jutule Sander läinud on, arvab, et poiss on kindlasti homo. Sander läheb mänguga kaasa. Kursus saab uue asendusõpetaja - rinnakas blond Kairit. Naistemees Gregory on seitsmendas taevas ja loengu lõpuks lausa minestab.

ILM: Vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 4-10, pärastlõunal saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on +2..+7°C.Täpsema prognoosi leiab Delfi ilmalehest.

HOROSKOOP: Lõvi, olete reibas ning valmis tegutsema, unustades ettevaatlikkuse. Aktiviseeruvad sõprussuhted ja loovus. Liigsest ettevaatamatusest võivad tulla probleemid. Teised lugegeg enda horoskoopi SIIT!