HOROSKOOP: Kaksikud, pange tähele! Võimalik, et puutute täna kokku isikutega, kes on teie suhtes umbusklikud ja paranoilised. Püüdke olla võimalikult avatud ja rääkige oma tunnetes. Ülejäänud tähemärgid lugegu oma pilves selgimistega tähtede seisu SIIT

ILM: Öösel on selge ilm, mõnel pool esineb vähest pilvisust. Tuul on muutliku suunaga 1-5 m/s, hommikuks pöördub lõunakaarde 2-7, saartel tugevneb 12 m/s, õhutemperatuur on -2..+3, rannikul paiguti +6, maapinna madalamates kohtades 0..-4°C. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega kuiv ilm, puhub lõunakaare tuul 3-9, saartel puhanguti 12-15 m/s, õhutemperatuur on 10..16°C.

VIHASED LINNUD JA MUNAD: Säästumarket ja Selver oleks justkui korraks koostööd tegema hakanud. Sest üks pakub odavalt Angry Birdsi kummikomme ja teine suurt karpi mune, mille hinnaks vähem kui 1 euro (nii, nagu me alati harjunud oleme)!

KINO-OOPER: Richard Wagneri "Valküür" ("Die Walküre") kolmes vaatuses on midagi, mida lihtsalt peab nägema. Coca-Cola Plazas just täna kell 18.30 ning kestab 4 ja pool tundi. Tõeline piin mitteaustajatele aga puhas nauding ooperisõpradele!