ILM: Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis võib kohati veidi hoovihma sadada. Paiguti võib tekkida udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-5 m/s. Sooja on 6..12°C. Päeva on vahelduva pilvisusega ilm. Õhtupoolikul sajab kohati hoovihma ning saju võimalus on suurem Lääne-Eestis. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s, õhtul pöördub lõunasse. Sooja on 18...24, rannikul kohati 16°C.

HOROSKOOP: Tõenäoliselt jõuavad jäärad täna arusaamiseni, et on aeg puhata, lõõgastuda ja unustada oma igapäevased tegemised. Hea aeg eraldumiseks ja omaette olemiseks. Teised vaadake SIIA!

TV: Kes mingil arusaamatul põhjusel Rabarockil ei ole, siis võib ta ETVst kuniganna Elizabethi troonijuubeli pidustuste tähthetki vaadata.

Kogu Suurbritannias, Mani saarel ja Briti Rahvaste Ühenduse riikides süüdatakse briljantjuubeli tähistamiseks üle kahe tuhande pidutule. Kuninganna läidab tule pärast briljantjuubelile pühendatud kontserti. Kuninganna ja Edinburghi hertsog osalevad briljantjuubelile pühendatud tänujumalateenistusel Püha Pauluse katedraalis ning sõidavad pärast seda kuldse riigitõllaga Buckinghami paleesse. Lossi ümber kogunenud rahvas ootab monarhi ja tema perekonda rõdule. Pidustused kulmineeruvad õhuväe ülelennuga.

RABAROCK: Jägeri laval astub teiste seas üles peaesineja Andrew W.K

TUJU: aitab tekitada Ukraina viin Nemirof, mille saab Järvakandi lähimast Säästumarketist kätte 5,99 EURi eest.

KINO: Järvakandis saab kindlasti kino, aga tallinlased mingu Katusekinno vaatama filmi "Roosad flamingod".

“Peeglike, peeglike seina peal. Kes on kõige vastikum inimene maa peal?” Peategelane Babs Johnson, keda kehastab kurikuulus transvestiitnäitleja Divine, troonitakse filmi alguses üsna ärateenitult „maailma kõige vastikumaks inimeseks”, kuid ta ei ole ainuke, kes seda tiitlit ihaldab.Tõsiseltvõetavd konkurendid astuvad kandadele ja hingavad kuklasse ning Babs ei saa oma võitu pikalt nautida ega loorberitele puhkama jääda, vaid peab asuma oma tiitlit kaitsma.