CIRQUE DU SOLEIL: Kui sajal miljonil inimesel ja isegi Brad Pittil kõlbas oma suure perega seda etendust vaadata, siis ehk on seda huvitav teha Sinulgi. Saku Suurhalli hinnad varieeruvad 39-79 euroni, sülelapse pilet maksab 10 eurot, osta saab neid Ticketpro esindusest või netipoest!

TV: Täna annab meie president Toomas Hendrik Ilves eksklusiivse aastalõpuintervjuu. Saatejuht on Urmas Vaino ning vastuse saavad sellised küsimused, kas poliitikud reageerisid elamislubade skandaalile adekvaatselt, kuidas on möödunud Eestis aasta euroga ja milline on väljapääs Euroopa võlakriisist? ETV 21.30.

ILM: Kui te lootsite, et tuul vaibub, siis unustage ära! See muutliku pilvisuse ja tuulisusega ilm jätkub veel pikalt. Ja nagu sellest vähe oleks, siis sajab ka hoovihma. Külmemaks läheb samuti, ehk siis 0-4 kraadi sooja. Tšeki lähemalt SIIT

SOODNE OST: Comarketis maksab liitrine mõnus kaljapudel 1,35 asemel 49 eurosenti! 64% hinnavõit peaks igaühele mokkamööda olema!

HOROSKOOP: Neitsidel on täna suurepärane aeg pidutsemiseks ja meelelahutuseks. Kuid ... ärge sundige end vägisi tegema selliseid asju, milleks teil hetkel inspiratsiooni pole! Teised tähemärgid leiavad oma soovitused ja hoiatused SIIT