ENSV: Populaarne nõukanostalgia-huumorisari "ENSV" näitab järjekordset värsket osa. Paavo puhkab üle mitme kuu välja. Ats langeb KGB õppefilmi ohvriks. Pööningu kolikamber ehitatakse ümber. Selgub seltsimees Voki eesnimi ja ta edasine saatus. ETV kell 20.30.

FILM: Kes pole filmiklassikaks saanud "Vihmameest" näinud, siis tänasel krampkülmal päeval on see just paras ajaviide!
Pärast isa surma saab automüüja (Tom Cruise) teada, et tal on vend, kelle olemasolust ta seni midagi ei teadnud. Selgub, et ta vend on fenomenaalse numbrimäluga. Ta otsustab venna hooldekodust ära võtta ning sõidab koos temaga Californiasse.
Film sai 1988.aastal Oscari kui parim film, parim režissööritöö, parim meesnäitleja ja parim käsikiri ning Kuldgloobuse kui parim film ja Dustin Hoffman kui parim meesnäitleja. TV3 kell 21.15

KAKAO: Jäise pühapäeva sisse mahub üks mõnus kuum kakao nagu valatult. Nesquiki kakao on lahkelt alla hinnatud nii Maxima, Rimi, Maksimarketi kui ka Konsumi kauplustes.

ILM: Öösel: Vähese pilvisusega sajuta ilm. Tuul on muutliku suunaga 1-6 m/s. Õhutemperatuur on -28..-34, paiguti -37, saartel -20..-25°C.
Päeval: Vähese pilvisusega, kuid pärastlõunal läheb Lääne-Eestis pilvisemaks ja kohati sajab lund. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s, saartel ja läänerannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -18..-25°C, saartel ja läänerannikul -8..-15°C.Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Süüdimatud kaksikud põgenevad oma sigaduste tagajärgede eest ning kalaparv valib omale juhi. Teised tähe-elukad leiad SIIT.