TEEVIIT: Nooruk, kisu jalad seinalt ja kobi Teeviidale! Eesti Noorsootöö Keskuse poolt korraldatava kaheksateistkümnenda noorte infomessi Teeviit eesmärk on pakkuda edumeelsetele inimestele teavet õppimisvõimaluste, koolituse, täiend- ja ümberõppe võimaluste, karjääriplaneerimise, vaba aja veetmise, metoodiliste materjalide, tööhõive ja kõige muu kohta, mis puudutab tulevase elu planeerimist.
Mess toimub Eesti Näituste messikeskuses 1. – 3. detsembrini.

TANTS: Battle of EST 2011 on mitteametlik breigi maailmameistrivõistlus, mis toob Eestisse maailma nimekaimad breikarid 20-st riigist. USA, Inglismaa, Korea, Saksamaa – maailmas on neli breigi tippvõistlust ja nüüd on nende võitjad koos Eestis, et välja selgitada maailma parim.
Kavas on tantsulahingud, popping ja hip-hop newstyle ning b-boy 1 vs 1, milles osalevad vaid kutsutud meeskonnad ja Red Bulli profitiim.
Toimumispaik: Kino “Sõprus”, Tallinn ja Vanemuise Kontserdimaja, Tartu

KONTSERT: Von Krahlis toimub Allan Vainola & Unenäopüüdjad uue albumi "Igavene Suvi" viimane esitluskontsert. Kohapealt saab soetada nüüd juba ka plaati!
Kaastegevana esitleb oma uut singlit "Phoenix" Leedu jõudsalt tuntust koguv indiebänd Colours Of Bubbles.

MIDA MAIRE ARVAB: Kui suur on liiga suur vanusevahe suhetes? Kumb variant oleks parem: kas olla liiga kõhn või hoopis liiga paks? Kes kaitseb inimest meedia eest või kas ta seda kaitset õigupoolest vajabki? Kas külla minnes peaks veinipudeli ja lillekimbu kaasa võtma? Nendele ja paljudele teistele küsimustele otsib saatejuht Maire Aunaste koos oma kirglike külalistega vastuseid saates "Mida teie arvate?". ETV kell 20.05.

ILM: Täna liigub madalrõhkkond piki Norra rannikut kirdesse ja selle kaguserv laieneb üle Läänemere. Sadu lörtsi ja vihmana algab Lääne-Eestis öösel, päeval laieneb üle mandri. Lõuna- ja edelatuule puhangud ulatuvad 21-24 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 2 kuni 7 kraadi. Uuri lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Skorpion hakkab lõpuks ometi homse varna visatud ülesandeid lahendama. Kalad peaksid vähem sööma ja kõigile nende patud andestama. Teised loomad oma tegemistega leiad SIIT.