ILM: Vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub kirdetuul 5-10, rannikul puhanguti 13 m/s, pärastlõunal nõrgeneb 2-7 m/s. Sooja on 18..23°C.

HOROSKOOP: Lõvidel on lootust kohtuda vanade sõpradega ning nende koos midahgi huvitavat ette võtta. Kaljukitsel aga lubab horoskoop edu meeskonnatöös. Mida toob aga horoskoop teistele tähemärkidele? Vaata SIIT.

KINO:
Kinos Sõprus saab täna filmi “Biutiful,” mis räägib Barcelona eeslinnade pahupoolest. Film algab kell 22.00. Pilet maksab 3.5-4.5 eurot.

TELEVISIOON: Täna saab TV3-st vaadata Charlie Wilsoni sõda:

Käesolev on tõestisündinud lugu sellest, kuidas naistemehest kongresmen, probleemne CIA agent ning varakas Texase seltskonnadaam ühendasid jõud ning lükkasid käima kõigi aegade suurima salaoperatsiooni, mille tulemuseks oli NSV Liidu vägede väljatõrjumine Afganistanist.

TEATER: Sinised kilesussid jalas on humoorikas monoetendus, mille on loonud Andrus Kivirähk„Üks näitleja (Indrek Taalmaa) kehastab kuut erinevat rolli, mis kõik ühel või teisel moel peegeldavad tegelaste suhestumist rahaga ja ühiskonda milles me elame. 
Teatri nägemiseks tuleb minna Tartusse Hansa Hoovi.