MUUSIKA: Lätis jätkub Positivuse festival. Sinna tasub minna, sest kohal on palju head muusikat ja eestlasi vähemalt sama palju kui lätlasi!

MIDAGI HINGELE: Haapsalu linnusehoovis toimub joogafestival. Päevapilet 17-20 eurot.

Festivalil jagub tegevust nii meestele kui naistele, noortele kui eakatele, lastele ning rasedatele, algajatele ja aastaid joogat praktiseerinutele. Ära saab proovida kümme erinevat joogastiili.  Lisaks saab kuulata loenguid meditatsioonist, jooga-anatoomiast ja õnnelik olemisest ning osaleda erinevates töötubades, kus teeme tutvust mantrate, tantra ja taimetoiduga. Hommikuti ja õhtuti toimuvad mitmed kontserdid ja mantrate ühislaulmised.

KINO: Ted on kinos!

TV: TV3 näitab kell 20.00 filmi "102 dalmaatsia koera".

Leebunud daam (Glenn Close) lastakse eeskujuliku käitumise eest vabadusse, kuid muutunud meelt ei jätku kauaks. Peatselt näeb pöörane daam kõikjal taas täppe ning ihaldab jälle dalmaatsia koerte nahkset kasukat. Abiliseks palkab ta seekord prantsuse moekunstniku Jean Pierre LePelti (Gerard Depardieu), kes kujundab proua kasukale kapuutsi. Ja see moelisand nõuab ühte lisakoera ehk algab jaht kogunisti 102-le dalmaatsia koera kutsikale! Mängufilmis teeb kaasa ka Eesti modell Kaja Wunder.

ILM: Öösel: Vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 7..13°C. Päeval: Vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võimalik äike. Saju võimalus on suurem pärastlõunal. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 17..21°C. Täpsema prognoosi leiad Delfi ilmalehest!

HOROSKOOP: Kalad, kipute liiga jäigalt kinni hoidma põhimõtetest, mis teile tegelikult midagi väärtuslikku ei paku. Püüdke maailma avarama pilguga vaadata. Teised lugege enda horoskoopi SIIT!