KONTSERT: Tartu laululaval toimub Alo Mattiiseni mälestuskontsert Alo Mattiisen 50 . Kontsert algab kell 19.00 ja pilet maksab 10 eurot.

KINO: Täna esilinastub uus komöödia "Rumal pöörane armastus".

Keskikka jõudnud Cal Weaveril (Steve Carell) on elu kui unistus - hea töökoht, kena maja, vahvad lapsed ja naiseks keskkooliaegne armastatu. Ent kui Cal saab teada, et Emily (Julianne Moore) on teda petnud ning tahab lahutust, kukub see "ideaalne" maailm kiiresti kokku. Veelgi hullem on see, et tänapäeva vallaliste seas tundub aastakümneid ühe ja sama naisega veetnud Cal saamatuse kehastusena.

TV: Kell 11.55 kordab ETV Aktuaalse Kaamera toimetaja Mart Linnarti intervjuud Tema Pühaduse dalai-laamaga. Kel eile jäi nägemata, siis täna tee asi tasa!

SPORT: Eesti korvpallikoondis kohtub Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni turniiril Austriaga, kellele aasta tagasi kaotati võõrsil lisaajal 90:93. Kohtumine Tallinnas Saku suurhallis algab täna kell 19.15.

SOODNE OST: Maximas maksavad 10 kanamuna vaid 69 senti. Tavaliselt on hinnaks 1.24. Tõesti soodne, kui sulle meeldib hommikuks omletti süüa.

HOROSKOOP: Sõnn, võimalik et tunned soovi loobuda mõnest võetud kohustusest. Teised lugege oma horoskoopi aga SIIT!

ILM: Täna on vahelduv pilvisus. Mitmel pool sajab hoovihma, võib äikest olla. Puhub läänekaare tuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 17..21°C.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!