KINO: Millal Sa viimati Pingviinipoeg Lolo seiklusi vaatasid? Lapsena eks? Nüüd võta enda lapsed kaasa ja mine keskpäeval Nukuteatrisse! Aga kui otsid veidi tõsisemat tera, siis tšeki PÖFFi kava SIIT

TV: See, mida staarjuuksur Lauri Pedaja juba pikemat aega kuulutab, on lõpuks käes. Kell 22.30 on Kanal2 eetris esimene osa värskest verevalamisest nimega "Ringikuningas", kus kaheksa tuntud eesti meest hakkavad tai poksis rammu katsuma. Või noh, teisisõnu kaklema.

SOODNE OST: Poekett Prisma kukutas kartuli hinda poole võrra. Kilo maksab 0,49 eurosenti. Lõhnab õhtuste ahjukartulite järele!

KONTSERT: USA rokipunt Rival Sons rokib kell 21.30 Rock Cafe's krohvi laest alla ja betooni põrandast välja. Pehmet bluusikütet pakub soojenduseks kodumaine Dramamama kell 20.15.

ILM: Homne prognoos on lühidalt: vastik ilm. Ei ole ei soe ega külm, küll aga on sombune, vihmane ja hall. Ning sajab absoluutselt igalpool. Mandri-Eestis on temperatuuriks +2 ...+4, saarlased rõõmustagu 8 soojakraadi üle. Täpsemalt uuri SIIT

HOROSKOOP: Lõvid otsivad täna ilu ja armastust ning neitsid janunevad müstikat ja salapära. Äkki te peaks omavahel kohtuma? Muidugi ei ole keelatud eelpool nimetatud asjad ka teistele tähemärkidele!