KONTSERT: Täna annab tuuri "What Lies Beneath Final Tour 2012" raames Tallinnas kontsertklubis Rock Cafe kontserdi endine Nightwishi lauljatar Tarja.
Tarja soojendusesinejana astub üles kodumaine Revolver. Uksed avatakse kell 19.

MÄRULIFILMID: "Romeo peab surema" on põnevusmärul endisest politseinikust (Jet Li), kes kannab karistust ülirange rezhiimiga vanglas. Kui temani jõuab sõnum väikevenna surmast, organiseerib ta põgenemise ja lendab Ameerikasse, et süüdlastele kätte maksta. Kohale jõudes leiab ta eest kaks vaenutsevat suguvõsa - kumbki vaenupool ei taipa esialgu, et nende omavahelisse sõtta on sekkunud uus jõud... Kanal 2 kell 21.30

Filmis "Halastamatu" on Robert Scott (Val Kilmer) aastatepikkuses teenistuses karastunud eriagent, keda austavad nii kolleegid kui ülemused. Kui Scott määratakse uurima presidendi tütre Laura Newtoni (Kristen Bell) röövimist, antakse talle paariliseks algaja Curtis (Derek Luke), kellest saab tema õpipoiss. Uurimise käigus avastavad räpaseid jälgi ajavad mehed, et lihtsa päästeoperatsiooni varjus peitub tegelikult vandenõu, mis ulatub vägagi kaugele.”Halastamatu” on ootamatuid pöördeid pakkuv põnevusfilm, mille lavastas David Mamet (”House of Games”), kes on ise ka labürindina hargneva stsenaariumi autor. Alla 12.aastastele ei soovita! TV3 kell 21.30

VITAMIINID: Ei olegi vaja  "spetsialistide" analüüse mõistmaks, et vitamiinide madalseisu aeg on käes. Olukorda aitavad parandada näiteks Põltsamaa jõhvikajook, mustika-õunajook või multimahlajook. Liitrise paki eest küsitakse Säästumarketis vaid 59 eurosenti.

ILM: Öösel: Vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on saartel -10..-15, mandril -19..-24, kohati kuni -27°C.
Päeval: Vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on saartel -7..-12, mandril -13..-18, kohati -20°C. Uuri lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Lõvil aktiviseeruvad kõik mittevajalikud võimed ning kaljukits külmub peaaegu täielikult ära, vaid keskelt jääb soojaks. Teiste astroloogiliste pudulojuste päevatsükleid uuri SIIT.