KULTUUR: Niguliste kirikus on käimas Tallinna Uusaasta Bachi nimeline Muusikafestival. Kontsert algab kell 19.00 ja pilet maksab 8 eurot.

Kavas:

Prelüüd Es-duur, BWV 552

Prelüüd ja allemande Kaks osa süidist soolo lautole,BWV 996
Prelude
Allemande
Kantaat Herz und Mund und Tat und Leben, BWV 147:
Aaria Jesu bleibet meine Freude

Inventio Nr 1 C-Duur, BWV 772

Missa h-moll, BWV 232:
Aldi aaria Agnus Dei
Koraalieelmäng Christ unser Herr zum Jordan kam, BWV 684
Sonaat viiulile ja basso continuole e-moll, BWV 1023
Fuuga Es-duur, BWV 552

Esinevad:
Tiit Kiik (orel)
Arvo Leibur (viiul)
Aare Tammesalu (tšello)
Ka Bo Chan (kontratenor)
Andres Uibo (positiivorel)
Heiki Mätlik (kitarr)

KINO: Täna esilinastub kauaoodatud "Lohetätoveeringuga tüdruku" Ameerika versioon.

"Lohetätoveeringuga tüdruk" on Stieg Larssoni kirjutatud ning 46 riigis 50 miljonit eksemplari müünud Millenniumi-triloogia esimesel romaanil põhinev linateos. Režissööriks on inimloomuse tumedamatest soppidest mõndagi teadev David Fincher ("Kaklusklubi", "Seitse", "Sotsiaalvõrgustik"), stsenaristiks Oscari-võitja Steven Zaillian ("Schindleri nimekiri", "New Yorgi jõugud").

TV: Pisarakiskuja "Rääkimata lugu" alustab uue hooajaga. Kanal 2 kell 20.00

Rääkimata loo teise hooaja esimeses saates toome teieni perekond Tiituste loo. Saate meeskond jälgis selle pere käekäiku terve aasta. Esialgu küll kõrvaltvaatajana nägime selle suhteliselt lühikese ajaga inimeste täielikku närbumist. See on vaid üks lugu paljudest, kus perekond enam ise ennast aidata ei saa ja loota jääb vaid imele.

HOROSKOOP: Vähk, täna võivad aset leida kokkupõrked inimestega, keda te tegelikult eriti hästi ei tunnegi. Püüdke jääda vaataja rolli, ärge alahinnake vastaseid. Teised lugege enda horoskoopi SIIT!

ILM: Täna on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab lörtsi ja vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s, õhtul pöördub tuul kagusse ja nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on 0..+4°C.Täpsemalt loe ilma kohta Delfi ilmalehelt!