KULTUUR:
Noblessneri valukojas mängitakse maha Wagneri "Parsifali". Ettevaatust! Ärge liiga palju kokakoolat enne ooperi algust ega selle kestel jooge - etendus kestab 5 tundi! Õnneks toimub asi kolmes vaatuses, nii et tagumik väga kangeks ei jää.

„Parsifal“ on Richard Wagneri viimane ooper ja üks ooperiliteratuuri keerukamaid teoseid, mis esitab tõsise väljakutse nii solistidele, orkestrile kui koorile.

SOODNE OST: Neile, kes iga päev soovivad värskelt lõhnata, kuid raha napib - Rimis maksab Nives deodorant vaid 1,75. Tavaolukorras tuleb deodoka eest välja käia üles 3 euro!

KINO: "Lotte ja kuukivi saladus" on meie kinosid vallutamas. Mis võiks olla armsam, kui üks üdini positiivne multikas täna õhtul?

TV: ETVs näeb täna terve suve kestnud "Eesti mängu" finaalsaadet. Kellest saab kõige targem eestlane? See selgub juba täna õhtul kell 21:30.

HOROSKOOP: Lõvi peaks täna olema eriti ettevaatlik oma isikliku varaga. Teised tähemärgid saavad oma horoskoopi lugeda SIIT!

ILM: Täna on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub kagutuul 2-8 m/s. Sooja on 19..24°C. Täpsemalt loe Delfi ilmalahelt!