ILM: Täna on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab vihma. Õhtupoolikul alates läänest pilvisus hõreneb ning saju võimalus väheneb. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, saartel ja läänerannikul puhanguti 13 m/s, õhtu poole nõrgeneb. Sooja on 12..15°C.
  Rohkem leiad SIIT.

TELEVISIOON: TV3 näitab kell 22:30 head komöödiafilmi "Pulmasõltlane".

Jane (Katherine Heigl) on idealistlik, romantiline ja täiesti isetu noor naine, igavene pruutneitsi, kelle enda jaoks ei paista õnnelikku lõppu mitte kuskilt. Olukord muutub eriti nukraks siis, kui Jane’i vastutustundetu noorem õde Tess (Malin Akerman) napsab ära tema ülemuse (Edward Burns), kellesse Jane on aastaid armunud olnud. Pulmadeks vajalike ettevalmistustega tegeleb loomulikult tema ise, hakates samas tõsiselt järele mõtlema, kas oleks võibolla viimane aeg ise otsustavalt tegutsema asuda, et senisele 27 pruutneitsi kleidile tema kapis ei lisanduks enam ainsatki sama koledat hilpu. Täiesti välistatud näib olevat võimalus, et midagi võiks tekkida Jane’i ja küünikust pulmareporteri Kevini (James Marsden) vahel, aga iial ei või teada…

SOODNE OST: Maiasmokad saavad täna Maximast Raksi jäätist vaid 39 eurosendiga osta! Minge maiustama!

HOROSKOOP: Lõvid, te satute täna seltskonda, kus kohtate inimest, kes pealtnäha on vaoshoitud, kuid tegelikult vägagi ambitsioonikas ning kaval. Vältige avameelseid vestlusi! Loe teiste tähemärkide kohta SIIT.

KONTSERT:  Täna jõuab Eestisse hiphop muusika tõeline legend – Grandmaster Flash (USA). Grandmaster Flash (kodanikunimega Joseph Saddler, sünd 1958) oli esimene inimene, kes pani esimesena füüsiliselt oma käe vinüülplaadile ja hakkas sellega manipuleerima. Samuti on ta üks väheseid Eestit väisavaid staare, kes on jäädvustatud Rock and Roll Hall of Fame'le.

Seda uhket kontserti saab näha kell 19:00 Rock Cafes.