KULTUUR: Mine vaata Pärnus "Boybandi". Etendus algab kell 19.00.

Muusikal „Boyband“ on lugu poistebänd Freedomi loomisest ning teekonnast edetabelite tippu. Algselt mänedžeri poolt kokku pandud viieliikmelisest bändist luuakse ideaalne popprodukt, millelt oodatakse miljonite kokkuajamist. Elu poistebändi liikmena on küll täis tüdrukute imetlust, kontserte hullunud fännidele, fotosessioone ja teleesinemisi, ent ühtlasi ka pikki kontserttuure, elu hotellides ning eraldatust perekonnast. Peagi tekivad poiste vahel vastuolud, mis seavad ansambli tulevikuperspektiivid kahtluse alla. Eesmärk on aga enam kui ambitsioonikas – anda kontsert Londoni Wembley staadionil!

TV: Kell 20.00 algab Kanal 2-s jälle "Köögikubjas".

Köögikubjas Juha Rantanen alustab Kuninga restorani muudatuste elluviimist kokkade omavahelise jõukatsumisega, kus selgub, kes jätkab Kuninga peakokana? Kas raudsete närvidega Kuninga peakokk Rustam murdub või jätkab Juha ettepanekute väljanaermist? Kokakunsti on hindama kutsutud Demitri Demjanov Eesti Kulinaaria Instituudist, Tallink Grupi peakokk Anti Lepik ja välishindajana Soomest restoran Katsomo peakokk Lars Lautomo.

FILM: Mine vaata "Lõhepüüki Jeemenis"

ILM: Öösel: Selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Kohati võib udu tekkida. Puhub lääne- ja loodetuul, hommikul pöördub tuul saartel kirdesse 3-9 m/s, öö hakul põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0..+5°C. Päeval: Päeval on päikesepaisteline ilm. Õhtuks lisandub pilvi, kuid ilm püsib sajuta. Puhub läänekaare tuul, saartel põhjakaare tuul 5-11 m/s. Õhutemperatuur on 6..11, Lõuna-Eestis kuni 14°C. Täpsema prognoosi leiad SIIT!

HOROSKOOP: Kaalud, täna mängib teie jaoks tähtsat rolli teiste inimeste lugupidamine ja tunnustus. Otsite kiitust pea iga väikese asja pärast. Olge ka ise austavam! Teised lugege enda horoskoopi SIIT!