ILM: Öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja öö hakul võib olla äikest. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 12-14 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 18..24°C. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, on äikest ning sadu kohati tugev. Saju võimalus on suurem Kesk- ja Ida-Eestis. Tuul pöördub edelasse 4-10 m/s, äikese ajal on tugevaid puhanguid. Sooja on 20..26, Ida-Eestis kuni 30, saartel kohati 18°C.

TV: OM ETVs.

Naiste 200 m vabaujumise poolfinaalid, meeste 200 m vabaujumise finaal, naiste ja meeste 100 m seliliujumise finaal, naiste 100 m rinnuliujumise finaal, meeste 200 m liblikujumise poolfinaalid, naiste 200 m kompleksujumise poolfinaalid. Ülekandeid kommenteerivad Helar Osila ja Riho Aljand.

HOROSKOOP: Kaljukitsedel on täna on hea päev omaette olemiseks ning  elu üle järele mõtisklemiseks. Tõenäoliselt on kitsekesed võimelised huvitavaid ning intelligentseid järeldusi tegema. Teised, vaadake SIIA!

KINO: "Keelatud tants 4" 3D.

Emily (Kathryn McCormick) suundub Miamisse sooviga saada professionaalseks tantsijaks. Peagi armub ta Seani (Ryan Guzman), noormehesse, kes juhib ultramoodsat flash mob’i gruppi nimega The Mob. Kui jõuka ärimehe plaanid hakkavad ohustama The Mobi väljakujunenud tegevuspiirkonda ning ähvardab alalt välja ajada tuhandeid inimesi, siis tuleb Emilyl Seani ja The Mob’iga kampa lüüa ning muuta oma esinemised osaks protestiaktsioonidest. Nad on suurema eesmärgi nimel valmis loobuma oma isiklikest unistustest.

KUI EI LÄHE KONTSERDILE: siis ajab asja ära ka väike grillimine kodu - või miks mitte ka - naabri aias. Nõo Lihavürtsi tribuliha marinaadis maksab Selveris vaid 2,49 eurot.

KUULA: Red Hot Chili Peppersit Youtube'ist ükskõik, kus sa ka ei oleks: