TURG: Mine osta vitamiinirohkeid puu-, köögi- ja juurvilju ning marju, tee üks kaunis kukeseenepasta või värskeid kartuleid hapukoorega ja maasikasmuuti ning pea pargis või aias piknikku.

KINO: Veeda täna paar tundi Manny, Scrati, Sidi ja Diegoga "Jääajas". 4 osa on kolmes dimensioonis ekraanidel ja ootab sind kerge meelelahutusega kinodes!

TELE: TV3 näitab JLod, Clooneyt ja teisi staare filmis "Üle mõistuse". Kui ka sinu üritustenimekiri ja rahakulud on nädalavahetusel olnud "Üle mõistuse" sobib film pangaröövilitest küll valatult.

KULTUUR: Lase Raul Vaigla sünnipäevakontserdil oma kõrvu paitada Rock Cafes. Kui sa veel Lennusadamas või Teletornis käinud pole, on need suurepärased kohad, kuhu sammud täna seada.

ILM: Pühapäeval läheneb Läänemerelt madalrõhulohk ja meil läheb õhk niiskemaks. Kuumas õhumassis on soodsad tingimused väga võimsate rünksajupilvede arenguks, vihmahoogudeks ja äikeseks ühes tugevate tuulepuhangutega. Sooja on öösel 14 kuni 19, päeval 22 kuni 28 kraadi.

HOROSKOOP: Jäärad tunnevad soovi uuendada oma riietust või osta koju mõni uus mööbliese. Ole siis šopates vaid tähelepanelik ja kontrolli kindlasti oma ostude kvaliteeti. Teiste tähemärkide soovitused on SIIN.