KULTUUR: Tapa raudteejaamas esietendub R.A.A.A.M-i etendus "Viirastuste vaksal". Etendus algab 19.30 ja piletite hinnad on 12-14 eurot.

TV: TV3 näitab kell 22.30 filmi "X-Men: Viimane vastuhakk".

Professor Charles Xavieri (Patrick Stewart) hoolealused on üha suuremas hädaohus. Mutantide jaoks välja töötatud ”ravim” tõotab muuta ajalugu. Esmakordselt on neil võimalus valida: kas säilitada oma geneetiline unikaalsus, kuigi see eraldab neid ühiskonnast, või loobuda oma võimetest ja muutuda inimeseks. Kahe leeri juhtide Xavieri, kes pooldab sallivust ja koostööd, ning Magneto (Ian McKellen), kes usub tugevama ellujäämisesse, vastandlikud seisukohad pannakse proovile ning selle tulemuseks on sõda, millesarnast pole maailm iial varem kogenud. Fantaasiarikas seiklusfilm ”X-mehed: viimane vastuhakk” on järg 2000. ja 2003. aasta kassahittidele, mille aluseks Stan Lee loodud koomiksisari.

KINO: Kinno jõuab "Rokiajastu"

HOROSKOOP: Vähk, olete täna ülitundlik kriitika suhtes ning võite sattuda suuremasse sõnasõtta. Püüate tulihingeliselt oma seisukohti kaitsta. Püüdke säilitada väärikus! Teised lugege enda horoskoopi SIIT!

ILM: Öösel: Selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Kohati võib tekkida udu. Puhub enamasti läänekaare tuul 1-7 m/s. Sooja on sisemaal 4..9,rannikul kuni 12°C. Päeval: Vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutlik tuul 2-7 m/s. Sooja on 15..21°C. Täpsema prognoosi leiad Delfi ilmalehest!