TEATER: Monoteater on spetsiaalselt suvepäevade jaoks uuendatud Jan Uuspõllu menuetendust “Isa”- suveks on sellest saanud kontsertetendus „Isa“. Lisaks Janile teevad suvisel kontsertetendusel kaasa Jarek Kasar ehk Chalice ning Jaan Pehk ehk Orelipoiss, kes saadavad nii etendust kui täidavad ka vaheajale jäävad kolmeveerand tundi mõnusa muusikaga. Etendust saab pühapäeval näha Tallinnas Nõmme Spordikeskuses.

TV: .Kuna pühapäev on korduste päev, siis krimifännide rõõmuks näitab Fox Crime näiteks 3 tundi järjest sarja "Kurjuse kannul".

KINO: Katusekinos linastub Happy-Go-Lucky, mis on tõeliselt hea ja südamlik film, mida pühapäevasel õhtupoolikul vaadata.

Selle filmi nägemiseks peab Katusekinos kohal olema 23:00.

ILM: Vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s, õhtuks pöördub tuul saartel ja läänerannikul kagusse. Sooja on 19..23°C. Vaata lähemalt SIIT!

ODAV OST: Suurematest Maxima kettidest saab osta 1 kilo Norra lõhe vaid 4,79 eurot. See teeb lausa -20%!

HOROSKOOP: Kalad kipuvad homme olevat küll edevad ja üritama end võõraste sulgedega ehitida, kuid veevalaja peaks homme olema vastupidiselt meeldiv ja harmooniline. Kui tahad teada, mis tähtkujust sõbraga homme kokku maksab saada, vaata SIIA!

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!