KULTUUR: Mine vaata Eesti parimate mustkunstnike showd "Valged ööd, must kunst". Etendus toimub aadressil Toom-Kooli 13 ja pilet maksab 6-10 eurot.

31. mail ja 1. juunil katab Toompea nõiduslik uduloor - uus etendus Tallinna Vanalinna Päevade kultuurisarjas täiskasvanutele "Valged ööd, must kunst". Algusega mõlemal õhtul kell 21:00 Piip ja Tuut mängumajas (Toom-Kooli 13). Kardinate hämarusest astuvad välja eelmisel aastal tuleriidalt põgenenud Charlekas ja Meelis Kubo, kes pakuvad sel korral pealtvaatajatele mõnusat klassikalise mustkunsti assortiid. Hoolimata hilisest kella-ajast sobib etendus pea igas vanuses publikule - noortest vanadeni. Piletid saadaval Piletilevist ja enne etenduse algust kohapealt.

TV: "Köögikupja" hooaja viimane saade täna kell 20:00 Kanal 2-s.

Köögikubjas Juha Rantanen astus eelmisel korral sisse Häädemeeste lähedal asuvasse legendiderohkesse Kosmonautika Puhkekeskusesse. Juhal on tekkinud kosmonautikaga seonduvalt huvitavaid mõtteid nii retseptide kui serveerimise osas. Kas muidu positiivse olekuga kokk Liivi saab kõigega iseseisvalt hakkama või raugeb jaks veel enne lõppu? Kuidas teenindajad ja juhtkond uutmoodi töökultuuriga hakkama saavad? Millise hinnangu kliendid tehtule annavad?

KINO: Mine vaata, kuidas Lumivalgekest tänases päevas tõlgendatakse!

ILM: Öösel: Vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab Ida-Eestis kohati vihma. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 3..8, maapinnal võib olla kohati 0..-2°C. Päeval: Vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 1-7, saartel ja läänerannikul ennelõunal loodetuul kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on 11..16°C. Täpsema prognoosi leiad Delfi ilmalehest!

HOROSKOOP: Vähk, kipute täna olema edev ja püüate ennast võõraste sulgedega ehtida. Kuid peaksite meeles pidama, et teie tegelikud väärtused peituvad siiski ausas käitumises. Teised lugege enda horoskoopi SIIT!