KONTSERT: Rock Cafes toimub KickOff 2012. Mängib ajateenijate rokkbänd “Katta kuulmine!”. Pilet 5 eurot. Eesti Vigastatud Sõjameste Ühingu liikmetele ja ratastooli saatjatele tasuta.

VAHVA VÄRK: Viljandi järve ääres toimub üritus nimega Kuldkala 2012.

Kalapeo põhivõistlusel Kuldkala 2012 on püüdjate ülesandeks tabada järvest märgistatud kalu. Selleks on eelnevalt püütud, märgistatud ning järve tagasi lastud 130 ahvenat ja kiiska. Igal märgisel on number ja igale numbrile vastab teatav auhind: suurimateks auhindadeks on 3000, 1000 ja 500 eurot. Kui suurimatele auhindadele vastavate märgistega kalu ei tabata, viiakse teiste märgistega kalu tabanud kalameeste vahel läbi lisavõistlus ning auhinnad jagatakse selle tulemuste põhjal.

KINO: Mine vaata Artises Madonna lavastatud filmi "ME: Me usume armastusse".

Suurbritannia kuninga Edward VIII ja ameeriklanna Wallis Simpsoni vaheline romaan pani avalikkuse kihama. Kui prints Edward Simpsoniga tutvus, oli viimane veel abielus ja Edward pidi temaga abiellumiseks troonist loobuma, ent isegi need asjaolud ei suutnud neid takistada.

TV: TV3 näitab menufilmi "Truudusetu". Film algab kell 22.35.

Edward (Richard Gere) ja Connie (rolliga Oscarile kandideerinud Diane Lane) on kui kehastunud Ameerika unelm: neil on 8-aastane armas poeg, koer, majapidajanna ja ilus maja New Yorgi äärelinnas. Aastatega on aga nende vahele hiilinud kuiv rutiin. Kui siis Connie kohtab ühel tormisel päeval tänaval juhuslikult sarmikat, salapärast ja seksikat Pauli (Olivier Martinez), sukeldub naine, pea ees, kirglikusse suhtesse, leides endast noorema prantslase käte vahel kõike seda, mis tema igapäevasest elust puudunud oli. See ei jää aga Edwardile märkamata ning mees on ka ise üllatunud, kui tugev raev tema üle võimust võtab.

ILM: Täna on vahelduva pilvisusega ilm. Saartel võib veidi lund sadada. Puhub kagutuul 5-11, õhtupoolikul rannikul 7-12, saartel puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on -6..-12°C. Täpsemat prognoosi loe Delfi ilmalehest!