KONTSERT: Kell 18.00 algab Rakveres jälle jõulufestival Green Christmas. Festivali pilet maksab ainult 15 aueot. tasub minna!

Tänavuse festivali peaesineja tiitlit kannavad Ewert & The Two Dragons ja ning albumi "Öö ei lase magada" tuuri lõpetanud Kosmikud. Lisaks astuvad festivali kolmel laval üles Nevesis, Dramamama, Horricane, Revolver, Shirubi Ikazuchi, Number Ö, Airheads, BetaEarth, Paha Polly ja Roheline Samet.

KINO: Kui ususvärk teile liiga tõsine teema pole, siis tasub Artisesse minna vaatama komöödiat "Habemus Papam - meil on paavst".

Vatikani Püha Peetruse väljaku täis inimesi ja miljonid teised kogu maailmas on ootusärevuses. Igat karva naljakate aktsentidega kardinalid on konklaavi pidama kogunenud, et valida uus jumala esindaja maa peal. Juhtub aga see, mida keegi pole oodanud. Väljavalitu ei ole valmis püha koormat kandma.


TV:  TV3 naerutab laupäeva õhtul kell 22.25 komöödiaga "Kohtumine Fockeritega".

Endine CIA agent Jack Byrnes (Robert De Niro) ning tema abikaasa (Blythe Danner) on andnud tütrele loa abielluda meessoost haiglaõe Greg´iga (Ben Stiller). Kuid nüüd tuleb Greg´i äial uus mõte - kohtuda enda tütre ämma-äiaga (Dustin Hoffman ja Barbra Streisand) ehk siis perekond Fockeritega. Kohale jõudes aga selgub kui erinevad kaks perekonda teineteisest olla võivad.

ILM: Täna on pilves ning sajune ilm. Lume- ja lörtsisadu levib Edela-Eestist kirde suunas. Sadu on kohati tugev ja nähtavus halb. On jäidet! Peale lõunat läheb sadu üle lörtsiks ja vihmaks. Puhub kagu- ja idatuul 6-12, puhanguti 15, rannikul 17-19 m/s. Õhtu poole kagutuul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on +1..+4°C. Täpsemalt vaata ilma kohta Delfi ilmalehelt!

HOROSKOOP: Skorpion, teil on võimalikud mured lähedastega. Teie pere ootab teilt tähelepanu ning toetust. Arvestage, et teie lähedaste heaolust sõltub ka teie enda heaolu. Teised lugege enda horoskoopi SIIT!