KULTUUR: Pärnu Endlas saab näha Jan Uuspõldu "Vanaisana".

TELES: Põnevust jagub nii TV3s, kus Hugh Jackman Van Helsingina toimetab kui ka Kanal 2s, kus Vin Disel tembutab XXXina (mitte pronokunnina) salaagendi rollis. Lisaks näidatakse, mis toimub "Suletud uste taga", kuhu sel korral visatakse elutoa aknast kivi, mille  ümber on mässitud kiri ähvardusega maja põlema panna.

KINOekraanidel ootab hoogne "Tänavatants 2" lausa kolmes dimensioonis!

HOROSKOOP: Lõvid on hooletud ja kipuvad olukordi lihtsustama ja on "mütsiga löömise" meeleolus, kuid sellise suhtumisega ei jõua nad arvatavasti just eriti kaugele. Kui sa pole Lõvi, on lootus paremale päevale ehk peidus SIIN.

ILM: Teisipäeval tõmbub kõrgrõhuala enam Venemaa piiresse, kuid selle lääneserv ulatub veel Läänemere idakaldale. Päeva peale lisandub pilvi, kuid ilm püsib sajuta. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, saartel kuni +7, maapinnal langeb -1 kuni -3 kraadini. Päeval on sooja 12 kuni 17 kraadi.

VITAMIINILE! Kui aed veel värskega ei kostita, pakub Maxima potis lehtsalatit vaid 55 sendi eest. 85 sendise kilohinna eest võivad arbuusifännid aga oma põied paisumiseks valmis panna.