ILM:  Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, Lõuna-Eestis võib kohati hoovihma sadada ning puhub valdavalt ida-ja kirdetuul 2-8 m/s, sooja on 8..14°C. Päeval on pilvi rohkem, pärastlõunal sajab mitmel pool hoovihma, on äikest. Puhub ida-ja kirdetuul 4-10, rannikul puhangutti 12 m/s, sooja on 18..23°C.

HOROSKOOP: Lõvide jaoks on täna hea päev rahaliste tehingute tegemiseks. Aktiviseerub nende ärivaist ning praktiline mõtlemine ja võimalikud uued ideed leiavad ka rakenduse. Ülejäänud lugege enda tähtedeseisu SIIT

TELKIMA: Maksimarketis on langetatud kuppeltelkide hindu lausa skandaalselt palju ehk 51.50 asemel peab ühe kahele inimesele magamiseks kõlbuliku vabaõhuvoodi eest välja käima hoopis 26.90. Hinnavõit 47% ning telkimine võib alata!

TOM CRUISE: Igal pool on Tom Cruise. Eile oli tal sünnipäev ja täna on ta TV3 ekraanil filmis "Sündinud 4.juulil", kus ta kehastab noormeest, kes liitub vabatahtlikult armeega, et olla toeks oma kodumaale Vietnami sõjas. Loomulikult saab ta haavata ja on sunnitud ülejäänud elu veetma ratastoolis, seega kell 22.30 ootab Teid põnev filmielamus!

JÄÄAEG: Kinno tuleb Jääeaeg 4, mida me kõik oleme juba pikisilmi oodanud! Eesti keeles otseloomulikult koos juba tuntud häältega, mille annavad Lembit Ulfsak, Anu Lamp, Ivo Uukkivi, Janek Joost, Evelin Võigemast, Lenna Kuurmaa ja paljud teised!