KONTSERT: Ajatud Trubaduurid - Tõnis Mägi ja Hortus Musicus. Läbi keskaja ja renessassi on Andres Mustoneni juhitav Hortus Musicus jõudnud kosmopoliitilise muusikatunnetuseni, samasse punkti on jõudnud erinevat teed pidi ka Tõnis Mägi.  Hortus Musicus esitab Tõnis Mägi lugusid ja Tõnis Mägi laulab keskaegseid viise...

Pääsmed eelmüügis hinnaga € 7.50/5.50

SPORT: Jõgeval toimub suvine Bigbank kergejõustiku kuldliiga etapp. Võistlemas saab näha naiste teivashüppe 14-aastast rekordiomanikku Reena Kolli. Päeva tõmbenumbriks on meeste kettaheide, kus kohal Eesti kaks parimat: Gerd Kanter ja Märt Israel.

TV: 22:55 tuleb ETV pealt "Iloline inemine" mis räägib kooliõpetaja elust.

Lapsepõlves tahtis Misso kooliõpetaja Teppo Mailis saada lasteaiakasvatajaks. Õpetaja ametile ütles ta alguses raudselt ei, sest talle ei meeldinud teiste üle kohut mõista ja öelda, et sa oled nii ning sina naa. Aga vahepeal on ta omandanud elukogemusi, ära käinud Inglismaal ja Võrumaale tagasi tulnud. Ja õpetajaametist paremat ta nüüd ei tea. Saate autor ja produtsent on Rebase Tiina, režissöör Kargu Mati, operaator Mägi Arvo, helitehnik-valgustaja Mägi Marko, monteerija Tubina Ahti. Saade on osa vana Võrumaa kultuuriprogrammist.

Kui see kohe üldse sinu maitsele ei ole, siis vaata SIIT, mida muud telekast näha saab.

KINO: Katusekinos võib kell 23:30 täna näha romantilist filmi "Pariis, ma armastan sind". Piletihind 5 eurot.

SOODNE OST: Kriisis.ee pakub soodsamaks pakkumiseks Hüper Rimi Saarema või, mis enne maksis 1.36 eurot ja nüüd 1.05 eurot. Minge ostke võid!

HOROSKOOP: Vähile lubab tänane päev näiteks muudatusi. Kui sa vähk ei ole, või tahad veel rohkem oma tänasest päevast teada, vaata SIIA!

ILM: On pilves, pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus hõreneb. Sajab vihma, kohati on sadu tugev. On äikest. Puhub lääne- ja loodetuul 3-10, rannikualadel puhanguti 13 m/s. Äikese ajal on veelgi tugevamaid tuulepuhanguid. Sooja on 18..23°C.

Vaata täpsemat ilmateadet SIIT!