FESTIVAL: Täna kell 17.00 avab uksed juba traditsiooniline Õllesummer! Summeri avavad Marju Läniku igihaljad hitid ja topless kehamaalimine. Festivali pealava avapaugu annab kolmapäeval 2 Quick Start!

TV: TV3 näitab kell 22:15 filmi Aumehed (Men of Honour). Kes veel näinud ei ole - tasub vaadata!

Billy Sunday (Robert De Niro) on treeninud laevastiku tuukreid kogu elu. Uut kursust vastu võttes teatab ta, et 2/3 neist jätavad koolituse pooleli ning kahekümne seas on vaid kolm, kes elavad pensionieani. Kui on keegi, keda see jutt ei hirmuta, siis see on Carl Brashear (Cuba Gooding Jr), kellel on selgelt meeles isa poolt kaasa antud sõnad: ole parim. Miski ei suuda teda eesmärgilt kõrvale kallutada. Isegi mitte Sunday, kes võtab omale esimesest päevast eesmärgiks teha kõik, et Brashear läbi kukuks. Aga ta ei aima, kui visa vastane tal on.

Kui see film sind kohe üldse ei huvita, kiika KAVAST, mida meelepärasemat telekast tuleb!

TEATER: Haapsalu linnuse kovendihoone terrassil saab kell 21:00 näha A. Kivirähu etendust "Valged Daamid".

KINO: Viru keskuses Katusekinos kell 23:30: Sinine Velvet (Blue Velvet)

Kyle MacLachlan ja Laura Dern on meeliköitvad Jeffrey Beaumonti ja Sandy Williamsi, naiivsete noorikute rollides, kes satuvad Hopperi hullunud, hapnikumaskist sõltuva inimröövli ja mõrvari (tema hullumeelselt hirmutav, roppusi pritsiv Frank Booth on üks psühhomaid kujusid ekraanil) ning Isabella Rossellini vapra, kuid haavatava Dorothy Vallensi, Hopperi (kes hoiab kinni ta meest ja väikest poega) igijulma omavoli käes kannatava piinatud kabareelaulja, vahele.

TOIT: Sooja ilmaga ikka jäätis! Viva šokolaadiI-trühvli jäätis või Balbiino šokolaadi-koorejäätis. Sest just need võitsid Delfi jäätisetesti!

SPORT: 6. juulil kell 16:30 on A. Le Coq Arenal vastamisi Wisła Kraków (Poola) ja Rapid Bucureşti (Rumeenia) ning samal päeval kell 21:30 Tallinna FC Flora ja Genk (Belgia). Kahe kohtumise vahel toimuvad UEFA Euroopa Liiga esimese eelringi mänguks valmistuvate Espoo Honka ja Nõmme JK Kalju treeningud.

ILM: Põhja-Eestis on vähese pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Lõuna-Eestis on pilves selgimistega ja kohati sajab hoovihma, on äikest. Puhub valdavalt kirdetuul 3-9 m/s, äikese ajal on tugevamaid tuulepuhanguid. Sooja on 21..27°C.

Täpsemat ilmateadet saad uurida SIIT!

HEA OST: Säästuportaal kriisis.ee soovitab osta Rimist WC-paberit! Nimelt saab 18 rulli uhket pehmet tualetttaberit Rimi säästukaardiga lausa 3.75 euro eest. Tavahind on aga 6.32 eurot. Sääst missugune!

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumit ja anna teada, kuhu sina täna lähed!