ILM: Öösel sajab veel vähest vihma. Puhub lõunakaare tuul 2-8, saartel puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 3..9 kraadi.

Laupäeva päevaks tugevneb väike kõrgrõhuhari, pilvisus hõreneb ja ilm on põhiliselt sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Lisanduv soe võib siiski vaid Lõuna- ja Ida-Eestisse jõuda, kus õhutemperatuur tõuseb kuni 16 kraadini, Lääne- ja ka Kesk-Eestis on sooja vaid 6..10 kraadi.

KINOS: ootab sind "Peeglike peeglike". Eile esilinastunud film on visuaalselt nauditav seiklus nii noortele kui vanadele, millest saad aimu selle klipi abil:

KULTUURISÕPRADELE: ei ole tarvis öelda muud, kui et eile algas Jazzkaar. Vali SIIT endale meeldiv koht, aeg ja esineja ning naudi! Kolmandik üritustest toimub ka väljaspool Tallinnat, nii et igaüks peaks leidma sobiva.

TELE: ja Rosamunde Pilcheri austajad saavad seigelda kell 20.30 Kanal 11 abil Unelmate paradiisi ja Kanal 2 vaatajatele tutvustatakse 21.05 "Peeneid preilisid".

MAXIMAS: on koristussõpradele Easy 750-milliliitrised erinevad puhastusvahendid müügil vaid 99 sendiga. Kodu läikima!

HOROSKOOP: Kalad satuvad täna väga tõenäoliselt seiklustesse või äpardustesse, mis pole otseselt nende enda põhjustatud. Te ei tohiks loota eriti kellegi teise peale, vaid usaldama iseend. Teised loomad ja tähetarkade tegemistest huvitatud võivad ennustustega tutvuda Delfi horoskoobis.

NIMEÕNNE: toob 21. aprill kodanikele, keda kutsutakse nimedega Aimar, Aimer, Aimur, Aimo.

TASUTA saavad huvilised kuulata Ahvenamaa segakoori Körglädje ja Rakvere Segakoori ühiskontserti Rakvere Pangahoones kell 19-21.