SPORT: Eesti U-21 jalgpallikoondis alustab 1. septembri õhtul kell 19 kodusel A. Le Coq Arenal uut Euroopa meistrivõistluste valiktsüklit, kus esimeseks vastaseks on äsja U-21 EM-finaalturniiril mänginud Šveits. Pileti hinnaks on 5 eurot, sooduspilet 3 eurot. Sooduspileteid saavad osta 1988. aastal ja hiljem sündinud ning 1950. aastal või varem sündinud isikut tõendava dokumendi alusel.

SOODNE OST: Selveris maksab koorejäätis vaid 45 senti tükk. Rõõmustage oma lapsi esimese koolipäeva puhul ja ostke neile jäätist!

KINO: Esilinastub komöödia "Loomaaednik"

Franklini loomaaia asukad armastavad väga oma südamlikku talitajat Griffin Keyesi (Kevin James). Ta tunneb end hulga mugavamalt lõvide kui leedide seltsis ning otsustab, et oma tüdruku leidmiseks peab ta loomaaiast lahkuma ja otsima glamuursema töö. Ehmunud loomad otsustavad igiammusest vaikimisreeglist loobuda ja avaldavad oma suurima saladuse: nad oskavad rääkida! Selleks, et Griffin ei lahkuks, otsustavad nad talle naistega kudrutamist õpetada - mõistagi loomade kombel. Teistes osades Rosario Dawson ja Leslie Bibb, loomadele on hääle andnud Cher, Nick Nolte, Adam Sandler ja Sylvester Stallone.

KONTSERT: Tallinnas vabaduse platsil toimub täna vägev Aabitsapidu. Aabitsapidu peetakse linnaväljakul juba kolmandat aastat ning algusest peale on selle eesmärgiks olnud väärtustada esimesse klassi astujat, tema pere ning õpetajat. Teiste hulgas esineb ka Getter Jaani. Täpse kava leiad SIIT!

TV: Täna hakkab Kanal 2-s peremees jälle naist otsima. Endine ilmaneiu Kairit Tuhkanen on üles otsinud üksikud mehed üle Eestimaa, kellele hakatakse sobivaid naisi otsima. "Peremees otsib perenaist" täna Kanal 2-s kell 20.30

ILM: Täna on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3-10 m/s. Sooja on 15..18°C. Ilmast lähemalt loe SIIT!

HOROSKOOP: Ambur, sina oled täna isiklikes suhetes jahe. Teised lugege enda horoskoobi kohta SIIT!