OKSJON: Disainioksjonil on huvilistel meelelahutuslikus ning hasartses keskkonnas võimalik osta unikaalset eesti disaini. Disainiöö raames kuuendat korda toimuvale enampakkumisele tuleb tavapäraselt 21 väga erinevat ja erilist eset. Põnevust jahub Rotermanni Prooviveskis nii ostjatele kui publikule. Oksjoni veab Mart Sander. Vaata lähemalt SIIT.

MUUSIKA: Vok Krahli lavalaudadel rõõmustab publikut Tallinn Jazz Weekend. Täna laval:
21.00 Villu Veski "Innovative Life"
21.30 Tanel Ruben Quintet
22.00 Heavy Beauty
22.30 Ingrid Lukas
23.00 UMA
23.30 Hedvig Hanson Group
24.00 Andres Mustonen Crossover Quartet

TV: Toimub eesti keelde dubleeritud joonis-hittfilmi "Jahihooaeg" (USA 2006) tele-esilinastus!
Kodustatud karumürakas Boog laseb pöörasel põdral Elliotil end metsa kaasa meelitada. Paraku ei tea ta sealsest elust midagi ja pealegi algab juba mõne päeva pärast jahihooaeg!
Oma hääle andsid filmile Marko Matvere, Tiit Sukk, Harriet Toompere, Jaan Rekkor, Hendrik Sal-Saller, Piret Kalda, Raivo E. Tamm, Andres Ots, Marika Korolev, Merle Palmiste, Kristjan Jõekalda jt. Kanal 2 kell 20.05.

KRINGEL: Kui nädalavahetuse puhul külla minek või külla kutsung, siis saad Maximast päris ränga 600 grammi kaaluva Hagari kringli vaid 1,49 euroraha eest kaasa.

ILM: Täna sajab taanduva madalrõhkkonna järel kord siin, kord seal hoovihma. Lääne- ja loodetuul on puhanguline. Öösel on 4...10, rannikul on veidi soojem, päeval 11..14 kraadi. Loe lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Skorpion läheb seiklema, temaga võiks vabalt kaasa minna kaljukits. Sõnnil aga tuju paha nagu langeks taevas kaela! Uuri SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!