ILM:Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi (EMHI) valvesünoptik ütles Delfile, et teisipäevast alates läheb ilm jahedamaks ning nõnda püsib see umbes 4. juunini. EMHI sõnul on esmaspäev lausa algava nädala ainus soe ja päikseline päev.

TELES: Kell 20.35 teen Kanal 2 tagasivaate "Eesti tippmodelli" esimesele hooajale ning toob Sinuni kaadrid, mida veel seni nähtud pole!

KINOS: liidetakse ja lahutatakse. "1 + 1" on südantsoendav lugu rikkast, halvatud riskiarmastajast (Francois Cluzet), Prantsuse kõrgklassi musternäidisest, kelle maailm pööratakse pea peale, kui ta palkab enda hooldajaks noore, elurõõmsa, mustanahalise, moslemist eksvangi (Omar Sy). Kahe mehe koostööst saab alguse sõprus, mis ületab kõik sotsiaalsed, varalised ja muud barjäärid, mis nende vahel on.

HOROSKOOP: Skorpion on täna tavalisest distsiplineeritum. Hea päev oma eluviisi parandamiseks, dieedi alustamiseks ja halbadest harjumustest loobumiseks.

Võta end kokku, sõraline! See lugu aitab su ehk käima tõmmata:

Teised elukad leiavad oma päevasoovitused siit!

KASULIK! Kell 19.00 - 20.00 on Rakvere Teatrikohvikus ISA-EMA kohvik teemal “Raha paneb ...”

Kas raha paneb peres rattad käima või laseb kummid tühjaks? Selle teema üle arutleb ning annab häid mõtteid pereisa ja ettevõtte juht Meelis Einstein. 28. mail, 30. mail ja 1. juunil toimuvad lastevanematele “Kohvikuõhtud” Rakvere linna kohvikutes, kus räägitakse mitmetel olulistel teemadel, mis aitavad last paremini mõista ja lapsevanemal oma rolli nautida. Kõigil kolmel õhtul rikastavad häid mõtteid suurepärased väikesed ja suured muusikud. TASUTA!

KOHVILE! Sea sammud lähima Konsumi suunas, sest Löfbergs Lilla 500-grammine pakk maksab vaid 3,89!