KULTUUR: Mine lapsega kell 11.30 Estonia talveaeda muusika saatel mängima.

„Mäng muusika saatel“ on Estonia talveaias toimuv üheosaline õppeprojekt 4-6aastastele lastele, kus koos rahvusooperi artistidega muusikategemist, laulmist ja tantsimist õpitakse. Projekti laiem eesmärk on harida ja kasvatada muusikateatrile uut publikut.

KINO: Kinodes jookseb rohkelt auhinnatud "Järeltulijad".

Oscari-võitja Alexander Payne ("Külili") jutustab Havail aset leidva, vahetevahel humoorika, teinekord traagilise loo mehest nimega Matt King (George Clooney). Matt on töösse uppunud ükskõikne abikaasa ja kahe tütre isa, kes on sunnitud oma elu põhjalikult ümber hindama pärast seda, kui tema naine paadiõnnetuse tagajärjel raskelt vigastatuna haiglasse satub. Korraga peab end "varuvanemaks" nimetav mees tegelema kahe teismelisega, kellest ta mitte midagi ei tea. Samal ajal ootab terve suguvõsa tema otsust seoses tohutu äritehinguga, kus Mattist sõltub, kas müüakse maha imekaunis maatükk, mille nende kauged esivanemad neile pärandasid.

TV: ETVst algab kell 20.35 dokfilm "Meie inimesed: Alexei"

Alexei oli noor arstitudeng, kui 2004. aasta varasügisel juhtunud õnnetus teda sõna otseses mõttes jalust niitis ja aastateks voodisse sundis. Kõrvaltvaatajana võib ju öelda, et mitte miski polnud pärast seda enam endine, kuid me võime selle ütlusega väga eksida. Jah, ta on küll ratastoolis, kuid tema vaim on selge ja karge nagu see on alati olnud; tema ümber on palju armastavaid inimesi ning motiveeritus elus edasi jõuda, kannustab endiselt üha kõrgemaid sihte seadma. Ta mitte ei püüa näida optimismi ja tahtejõu kehastusena, vaid seda ta ka tõepoolest on. Režissöör Tarvo Mölder, autor-toimetaja Grete Lõbu, produtsent Hannela Lippus.

ILM:  Lääne-Eestis on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Ida-Eestis on pilvisem. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, pärastlõunal pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10, õhtul saartel kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on -1..+1°C. Täpsema prognoosi leiad Delfi ilmalehelt!