EESTI MUUSIKA PÄEVAD: Käimas on eesti heliloojate koorekihi värsket loomingut tutvustav festival Eesti Muusika Päevad.

Täna toimuvad järgmised üritused:

14.00 Kanuti Gildi SAAL (Pikk 20)
Kultuurifoorum
Eetikast kultuuris
Jan Kaus, Sulev Keedus, Märt-Matis Lill, Kaido Ole, Villem Tomiste, Jaan Tootsen
Moderaator Märt-Matis Lill
Tasuta sissepääs

19.30 ja 20.45 Kanuti Gildi SAAL (Pikk 20)
Audiovisuaalne muusika
Kavas: Girol*, Harvey (Eesti esiettekanne), Leppik*, Taavi Tulev*, Tuvikene*
Koostöös Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiaga
Pääsmed Piletilevist: eelmüügist 3 / kohapealt 5

21.30 Kino Sõprus (Vana-Posti 8)
Videomuusika
EMPi filmiprogramm
Kavas: Kerge*, Mäesalu*, Raidpere*, Semjonova, Siib, Tuttelberg*, Videocrash/Female Father jt
Pääsmed Piletilevist: 5

SIND OTSIDES: Saates "Sind otsides" otsib täna Ardi Venemaalt poega ja tütart. 20 aastat hiljem tunneb Ardi, et tahab oma ainsad lapsed Eestimaale tagasi tuua või vähemasti nad üles leida. Samuti tunnistab ta, et on valmis naisega rääkima sellest, mis tookord nende elus juhtus. TV3 kell 20.30.

KEVAD: Kas oled mõelnud, mille järgi see kevad küll nii täpselt algab? Vastus on lihtne. Kevadine pööripäev ehk kevadine võrdpäevsus on ööpäev iga aasta 20. või 21. märtsil, millal on kogu Maal päev ja öö sama pikad - 12 tundi.
Päike asub seniidis ekvaatori kohal. Põhjapoolusel lõpeb polaaröö ja algab polaarpäev, lõunapoolusel lõpeb polaarpäev ja algab polaaröö.
Alates kevadisest pööripäevast ületab põhjapoolkeral päeva pikkus öö pikkuse, aga lõunapoolkeral ületab öö pikkus päeva pikkuse. Selge pilt!

ILM: Öösel: Pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, võib tuisata. Puhub loode- ja läänetuul 7-12, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti kuni 20 m/s, hommikuks nõrgeneb. Õhutemperatuur on -4..+1°C.
Päeval: Muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lörtsi või vihma. Puhub loode- ja läänetuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on +1..+4°C. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Planeedid sunnivad vähki oma siseorganeid takseerima. Needsamad planeedid viivad kaljukitse aga krattipidi vanemate juurde. Teised elukad saavad oma planeedikohustused teada SIIT!