HOROSKOOP: Kaksikuid kiusab alateadvus, mis üritab kaela määrida midagi sellist, mida tegelikult vaja pole. Võimalik, et Kaksik vaimustub või armub isikusse, kes üldse selle jaoks ei sobi. Kellesse teised armuvad, saab lugeda SIIT 

ILM: Öösel on pilves selgimistega ilm, lörtsi- ja vihmahood levivad üle Eesti loodest kagusse, rohkem on sajupilvi Ida-Eestis, tuul puhub läänekaarest 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s, Õhutemperatuur on -1..+4°C. Päeval on vahelduva pilvisusega ja peamiselt sajuta ilm, pärastlõunal pilvkate tiheneb ning õhtul levib tihe vihmasadu saartelt mandrile, tuul puhub läänekaarest 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s, õhutemperatuur on +4..+10°C.

KEVAD: Kas kellakeeramisega oled juba ära harjunud? Aga sellega, et päike paistab kõrgemalt? Kuna täna võib vihma sadada, siis pane igaks juhuks kummikud jalga, aga võta üks tubli sõõm värsket õhku ja pane tähele, millal esimesed pungad puudele tulevad ja otsi hangest lumikellukesi!

RÖSTSAI MUNAGA: Jah, me teame kõik väga hästi, et kanad on Euroopa Liidus ühtäkki munemisega pahuksis, aga hea soovitus on minna turule, kus talumees on produkte müüb. Sealsed hinnad ei ole poe omadega võrreldes veel märkimisväärselt tõusnud ja kui poes laiuvad tühjad riiulid, siis turul pigem munahunnikud. Ja Säästumarket pakub kõrvale 51% odavamalt röstsaia kõigest 48 eurosendiga. Head isu!