KONTSERT: Täna annab etnoproget viljelev bänd Pantokraator Nokia Kontserdimajas suure juubelikontserdi.
Nimelt on Panto juba 30 aastat teinud "rock'i, folki ja seikspiiri"!

Juubelikontserdil astuvad lisaks tänasele koosseisule lavale ka Jaan Sööt, Tõnu Raadik, Kalle Vilpuu, Liina Olmaru, Anne Türnpu, Viktor Vassiljev, Mait Karm, Aivar Otsing, Andres Moro, Romet Pott, Maarja Soomre ja teised, kes on Pantokraatori erinevatel eluetappidel bändiga oma annet ja jõudu jaganud. Lõpulugudeks tuleb lavale suisa 35 kunagi Pantokraatoris mänginud tegelast korraga.

Ekraanidelt saab näha unikaalseid kaadreid Eesti rock-muusika ajaloost, esitamisele tuleb läbilõige ansambli loomingu paremikust.

TV: Saarlanna Leena kaotas Venemaal Novgorodis elava isaga kontakti 25 aastat tagasi, kui muutusid telefoninumbrid ja nimetati ümber tänavaid. Kõik need aastad on Leenat vaevanud, kas äkki isa ja tema uus pere ei tahagi temast midagi kuulda. See on hoidnud teda siiani ka tagasi, kuid saatetiimi abiga tunneb ta endas piisavalt julgust, et isa otsingud ette võtta. "Sind otsides" on TV3-e ekraanil kell 20.30.

LAAT: Päris lihast tehtud suitsuvorsti, kodumaist päritolu mett ja muud mitte-kaupluslikku kraami saad mugavalt Rimi Jõuluturult, mis sellel aastal toimub 20.-23. detsembril Tallinnas, Haabersti Rimis (sees).

PRAEKAPSAS: Kohustusliku jõululaua-toote ehk praekapsa odavaima pakkumise võib leida Maksimarketi, Konsum ning A ja O lettidelt, kus Felixi poolt purki pistetud 820 grammi kraut'i maksab vaid 1,15 liiduraha.

ILM: Öösel: Pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab lörtsi ja vihma, mandril ka lund. On jäiteoht. Puhub edelatuul 5-12, puhanguti 14-17 m/s. Õhutemperatuur on 0..+2, saartel +2..+4, Kagu-Eestis hommikul -1°C. Päeval: Pilves selgimistega ilm. Enamasti rannikualadel sajab vähest lörtsi ja vihma. On jäiteoht. Puhub edelatuul 3-10, rannikul puhanguti 13 m/s, õhtul nõrgeneb. Õhutemperatuur on rannikualadel 0..+3, mandril langeb tasapisi -1..-2°C-ni. Teed muutuvad libedaks! Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Jäär hakkab pensionit koguma või mõne muu sarnase ekstreemsusega tegelema. Veevalajal hakkab tööle aga selline imeasi nagu mõistus! Teiste elukate tänase kuningriigi leiad SIIT.