GUNN 60: Gunnar Grapsi 60. juubeli puhul toimub täna kontsert legendaarse Eesti rocki „raudmehe“ mälestuseks.
Juba kaheksandat aastat järjest kogunevad Rock Cafes rokisõbrad, kes oma kohalolekuga Grapsi „sinihelerohelist valgust“ tänaseni eneses edasi kannavad.
Ürituse järjepidevuse taga on kõik need aastad seisnud Grapsi omaaegne bändikaaslane Jaanus Raudkats ning Radio Mania ja Rock Cafe asutaja Margus Pilt.

TÄIKA: Kaks korda aastas aset leidev omanäoline üritus Vintage Tallinn toimub seekord viiendat korda. See on päev, kus parimad vintage-ärid on Rotermanni üles sättinud kõige ahvatlevama valiku retrokaupadest ning kus laiab ajastutruu feeling.
Kõik hoolikat hoitud saladused tuukase päevavalgele ning saab nautida möödunud sajandi kõige mõjukamate aastate toodangut.
Lisaks retrokauba müügile saadab Vintage'i külalisi kogu päeva vältel suurepärane muusika, mille valiku teeb Heidy Purga.
Avatud on väike sadulsepa töökoda ja Osvaldi Hot-Dogi kohvik.

TV: Laupäevaõhtune kerge meelelahutus leiab väljundi TV3-e eetris, kus jooskeb "Rokkiv kool". Tuntud naerutaja Jack Black rokib kõigest naeru välja ning pisut jääb ülegi. Kohustuslik sügisväsimuse korral. Kell 19.30.

TATAR: Võib rõõmuga teatada, et tatrahullus on möödas ning häid terakesi saab nüüd taas mõistliku raha eest osta. Maximas ja Comarketis peab kilose paki eest välja käima normaalsed 1,35 euroraha.

ILM: Täna suundub madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu ja selle lõunaserva mööda liigub öösel üle Eesti vihmasadu, päeval on sajuhooge harvem. Puhub väga tugev edela- ja läänetuul, puhangud ulatuvad rannikul 20 m/s, lühiajalist nõrgenemist on oodata õhtul. Sooja on ööpäeva vältel 3 kuni 8 kraadi. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Neitsi ei tea, mida ta tahab ja ostab lõpuks mõttetu vidina, aga sellest pole midagi, sest kõigi tähelepanu on kaladel. Muid pilvetaguseid elulisi keerdkäike uuri SIIT.