KONTSERT: 2011. aasta edetabelite absoluutne liider ja tantsusaalide lemmik LMFAO (USA) annab täna Tallinnas kontserdi. Baltimaade ainus show leiab aset Club Von Überblingenis.
LMFAO on hetkel maailmas muusikaedetabelites trooniv USA electro-pop duo, mis moodustati 2006. aastal Los Angeleses Redfoo ja SkyBlu poolt. Mehed on legendaarse Motown plaadifirma asutaja Berry Gordy poeg ja pojapoeg. Nende poolt loodud muusika alateemaks on pidutsemine ja veelkord pidutsemine, ise iseloomustavad nad oma muusikat sõnaga "partyrock".

PIDU: Saku Suurhallis annab show mitu aastat maailma tipp-DJ-ks tituleeritud Paul van Dyk!
Lisaks astuvad lavale kohalikud tegijad - DNS Project (Armada Music), Kristjan Hirmo (Sky Plus / Hirmo Faktor) ja DeeJay AAV (Club Unlimited).

VILLU: Villu Tamme on paarikümne aasta jooksul üles astunud mitmete ansamblite koosseisus ning peamiselt ikka J.M.K.E solisti ja kitarristina. Sel korral astub Villu Okupatsioonide muuseumis lavale üksi, õigemini koos oma kitarriga, et kanda ette oma päris vanasid ja ka uuemaid palasid, sekka natukene luuletusi ja lugusid vestes. Kõigest hoolimata - „Paneme punki!” Üritus algab kell 19.30.

LILLED: Ootad kevadet aga ise selle saabumise nimel midagi ette ei võta? Aita asjale kaasa kevadisi lilli kinkides! Seitsmene tulbikimp maksab Säästumarketis 2,99 euroraha.

ILM: Öösel: Pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 6-12, rannikul 12-17 m/s. Õhutemperatuur on lääne pool -5..-10, ida pool -12..-18 °C.
Päeval: Lääne-Eestis pilves ilm, sajab lund ning tuiskab.Ida-Eestis on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-11, rannikul 12-15 m/s, päeva jooksul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -5..-10°C. Uuri lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Kaalude kaalud teevad kaalujale endale tünga. Võib-olla on põhjus veevalajas, kes viib läbi kahtlaseid eksperimente. Teised elukad leiavad enda saatuse SIIT.