KOLMEKUNINGAPÄEV: Kolmekuningapäeva tähistamine on eestlaste ajaloos vanem kui jõulupüha. Vanasti söödi sel päevalgi priskelt ning joodi rohkesti tumedat õlut peale. Kolmekuningapäeval küpsetati pirukas, mille sisse oli poetatud üks uba või hernes. See pereliige, kes juhtus oa või herne endale saama, kuulutati pidulikult oa- või hernekuningaks. Kui meestel leiuõnne polnud, võis pidu juhtima hakata oakuninganna või hernekuninganna. Leitud uba tähistas idanemisaega, õnnistust uue aasta tulevastele andidele.
Lisaks käidi ka maskeerituna kinke jagamas.

Kas pole mitte hea mõte see päev vabaks päevaks kuulutada? Eestlastel on neid teatavasti võrreldes teiste rahvastega äärmiselt vähe. Selleks on sotsiaalvõrgustikus valminud isegi kampaania, mille leiad SIIT.

AASTAHITT: Täna selgub Raadio 2-s selgitatav Aastahitt 2011. Keera raadio valjemaks ja lase hittidel end keskpäevast õhtuni hellitada!

ÕHTU TALLINNAS: Täna ehk uue aasta esimese reede õhtul, toimub Tallinnas, Von Krahli teatri baaris taas suurejooneline muusikapidu sarjast Featuring:, mille raames astub sel korral lavale legendaarne ja kordumatu getolaulik ja karm räpikuningas Oleg Kosjugin, kes andis 2011. aasta lõpul välja ka oma esimese EP. Lisaks astuvad lavale ansamblid Kurjam ja Müstika ning DJ-puldi tagant loobivad rahvast helikonservidega Hämäläinen ja Paul Oja.

ÕHTU TARTUS: Tartu ei jää sugugi pealinnale alla ja Genialistide klubis astuvad lavale Chalice, Malcolm Lincoln, MID ja Pink Elephant.
Plaadid löövad keerlema DJ-d Dr Love, Eisty, Jussi Handjob ja Robin Juhkental.

EESTI FILM 2011: Sõpruses näidatakse kell 17 Aasta Eesti Filmi, milleks on dokumentaal "Uus Maailm".
Tallinnas Uue Maailma linnaosas tegutseb grupp noori, keda mõned peavad lärmakateks rahurikkujateks, mõned süüdimatuks hipikambaks, kolmandad kangelasteks...

TV: Oma ajuimplantaadid saab lõdvemale lasta Kanal 2-e abil, mis korraldab väsinud reedeõhtulaste rõõmuks "Politseiakadeemia" poolmaratoni. Veidrate politseinike seiklusfilmi kuues ja seitsemes osa ilmuvad eetrisse vastavalt kell 21.30 ja 23.10.

ÕLU: Kas on võimalik, et täitsa mõnusa saunaõlle saab kätte vaat et üheksakümnendatel kehtinud hinnaga? Jah, Comarketis müüakse 3,5 Protsendiõlu 0,32 euroraha eest!

ILM: Öösel: Pilves ilm. Sajab lörtsi ja lund, saartel ka vihma. On jäidet. Tuul puhub idakaarest 3-9, rannikul öö hakul puhanguti 13 m/s. Hommikul pöördub tuul saartel põhja ning tugevneb 6-12 m/s. Õhutemperatuur on -2..+2°C.
Päeval: Ennelõuna on pilves ning lume- ja lörtsisajuga. Pärastlõunal taandub lumesadu ida poole ning alates saartest esineb selgimisi. Jäiteoht püsib. Ida-Eestis puhub tuul valdavalt lõunakaarest 2-8 m/s, Lääne-Eestis tugevneb põhja- ja loodetuul 6-12, rannikul puhanguti 15-17 m/s, õhtul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -2..+2°C, pärastlõunal langeb kiiresti. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Kaksikud on täna väga romantilised ja seetõttu äärmiselt tugeva külgetõmbejõuga, seega peaaegu siiami kaksikud! Kalad ei tohi kohapeal ujuda, muidu lähevad juhmiks kätte. Loe teiste taevaste elukate hetkedest SIIT.