KULTUUR: Täna kell 22.00 algab Bakuus Eurovisiooni lauluvõistluse teine poolfinaal, kus astub üles ka Ott Lepland looga "Kuula". Pöidlad pihku, et Ott edasi saaks!

KINO: Mine vaata "Mehed mustas" kolmandat osa, sel korral 3D prillidega!

TV: Kanal 2 kell 20.00 "Köögikubjas".

Köögikubjas Juha Rantanen on sel korral Häädemeeste vallas Kosmonautika Puhkekeskuses. Nõukogude Liidu teenekate teadlaste kõrval olevat siin suviti puhanud ka kosmonaudid. Aeg ja inimesed on kompleksi kõvasti lõhkunud. Kuid alates 2008. aastast on kohal uued peremehed, kes on seda suurejooneliselt ka taastama asunud. Suvehooajal on siinne piirkond turistidest tulvil ja töötajad tunnevad, et nad võivad kogemuste puudumise tõttu tööga hätta jääda. Kööki juhib seni vaid kodupliidi taga toimetanud isehakanud kokk...

ILM: Öösel: Selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on +2..+7, maapinnal kohati 0..-2°C. Päeval: Vähese pilvisusega kuiv ilm. Muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 13..18°C. Täpsema prognoosi leiad Delfi ilmalehest!

HOROSKOOP: Kaalus, täna võivad aset leida ebatavalised sündmused. Olge valmis ootamatusteks ka seal, kust see tundub võimatu olema. Hea aeg enesega tegelemiseks. Teised lugege enda horoskoopi SIIT!