FESTIVAL: Täna leiab Tallinnas klubis Rock Cafe teistkordselt aset tattoo- ja elustiili mess Street Mirror Expo. Messil on tätoveerimishuvilistel võimalik tutvust teha tätoveerimise kui elustiili ja kunstivormiga, kohal on parimad stuudiod ja tegijad ning külastajatel on võimalik tutvuda laiemalt kõigega, mis teemaga haakub.

Kell 22.00 astuvad lavala ansamblid: No One Is Safe (Fin), Enhet (Lat), Taak, RockCrime ning plaadimuusikat valivad Dj Taat ja Dj Kessu. Silmailu pakuvad Danceacti tantsutüdrukute showtrupp, toimub Stanford Music & Fender "G-DEC HERO" kitarristide turniir.

VÕISTLUS JA TÄIKA: Vot see üritus vajab juba nime tõttu auväärset esiletoomist ja loomulikult külastamist! Ole valmis, siit ta tuleb: Vinni Punnvõrride Võidukihutamine ja Tingel-Tangel Täika! Kell 12 algaval võidusõidul on veel alapealkiri "Vinni Punn". Kogu lahe värk toimub Vinni-Pajusti Gümnaasiumi ümbruses.

LUKSUS: Laupäev on üks luksuslik päev ja täna saab endale seda lausa poole hinnaga lubada. Jah, Maximas äritsetakse lõhemarjaga, mille 100-grammine purk maksab ainult 2.99 liiduraha.

ILM: Tänaseks saab kõrgrõhuala küll ainuvalitsejaks, kuid maheda ja vaikse ilmaga jääb see sombuseks. Paiguti on udu ja võib uduvihma sadada. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Pühapäeva öö on kõrgrõhkkonna tiiva all sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur langeb sisemaal 0 ümbrusse, edelatuulele avatud rannikul on 5-6 kraadi sooja. Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Jäära jutus võib täna pettuda, kuid see on sellegipoolest otsekohene. Kaljukits jätku aga politseinikud rahule! Uuri teiste elukate päevaseiklusi SIIT.

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!