RABAROCK: Rabarocki esimene soojenduspidu toimub juba sel reedel Von Krahlis Tallinn Music Weekil, kus linna pöörasema peo panevad püsti tegijad Eestist, Soomest ja Taanist, tuues kuulajateni tõeliselt laia muusikastiilide kaleidoskoobi.

Muusikat leidub igale maitsele ja seinast seina, nii teeb esimesena otsa lahti riff-rock'i mängiv Elephants From Neptune, kes on sama ettearvamatu kui rottweiler spordikotis.
Talle järgneb mullune parim Eesti meesartist, poeet, näitleja ja multitalent Orelipoiss, seejärel astub üles provintsilinnast Pärnust pärinev rockbänd Bedwetters, kes juba 2007. a. MTV muusikaauhindade kategoorias "Euroopa Uus Heli" seljatas bändid nagu Klaxons ja Sunrise Avenue.
Kodumaiseks kirsiks tordil on mürarocki lipulaev Shelton San. Välismaistest artistidest on kohal küüniline ja humoorikas Soome punkduo Jaakko & Jay ning suurtel Glastonbury ja Lollapalooza festivalidel esinenud ebamaise kõlaga Soome elektroansambel Husky Rescue, põhjanaabrite juurest tuleb ka retrorock'i presenteeriv The Duke, i-le paneb punkti Taanist pärinev müra-, melanhoolrocki ja postpungi segu Get Your Gun.
Esimene bänd astub lavale kell 20.00.

FILM: Reedene jaburkomöödia "Õlleraha" räägib, kuidas läbikukkunud ilmateatelugeja Tim naaseb oma väikesesse kodulinna, et veeta aega oma poisipõlve sõpradega - ülekaalulise kooliaegse spordiässa ja kiilaneva pealaega nohikuga.
Ühel õhtul telkides satuvad sõbrad aga ootamatult peale UFO`le ja näevad oma silmaga, kuidas väike, roheline mehike lennumasinast väljub ja nende asjades sobrama hakkab. Semudel tekib mõte tulnukas kinni nabida, sest siis ei olevat enam vaja muretseda, kust terve ülejäänud elu jooksul õlleraha saada.... TV3 kell 22.30.

ÕLU: Kui juba õlle peale jutt läks ja nädalavahetusest ei pääse, siis võta teadmiseks, et Maximas müüakse luksõlu A.Le Cog Speciali 4-pakki 2,89 euroraha eest.

ILM: Öösel: Vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib veidi lund ja lörtsi sadada. Paiguti tekib udu. Puhub valdavalt loodetuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 0..-3, saartel kuni +2°C.
Päeval: pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hooti enamasti lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7, saartel loodetuul 4-8 m/s. Õhutemperatuur on +2..+6°C.Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Andke täna kaaludele ainult alkovabasid jooke kaaluda, planeedid on teise päris tasakaalust välja ajanud! Kalad on täna aga energiat nii täis, et neid võib lausa lendkaladeks nimetada. Teised loomad, klikkige oma tulevik välja SIIT.