KONTSERT: Täna astub Rammstein üles meie naaberriigi pealinnas Riias, Arena Rigal. Lätti tuleb Rammstein täiesti uue showga, mis on pühendatud parimate lugude kogumiku "Made In Germany 1995 - 2011" ilmumisele. Kontserdi raames esitab bänd oma hitte läbi aegade.

TEATER: Populaarsele teatritükile on lõpuks ometi kohti! Ennesõjaaegses Euroopas rändavast näitetrupist kõnelev „Meie, kangelased“ on lugu, milles lootus armastusele ja loominguline kirg on põimunud teadmatusega ähvardava tuleviku ees. Aga peatuda ei saa, sest elu peab edasi minema ja järgmises linnas ootab järgmine etendus.

Mängivad: Aleksander Eelmaa, Andres Raag, Andero Ermel, Tõnn Lamp, Helene Vannari, Anu Lamp, Epp Eespäev, Piret Kalda, Külli Teetamm, Andrus Vaarik, Peeter Jakobi (külalisena)
Tallinna Linnateatris kell 19.

TV: "Põgenemine" on hoogne põnevusfilm kahest kokkuaheldatud kurjategijast, kes põgenevad vanglast. Dodge (Stephen Baldwin) on arvutihäkker, Piper (Laurence Fishburne) aga tõeline kurikael. Neid hakkab jälitama hirmuäratav FBI… Kanal 2 kell 21.25

KARTUL: Kas talvekartul külmus ära või varusid sügisel liiga vähe? Pole väga hullu! Maximas müüakse kilo korralikku I klassi talukartulit 49 eurosendi eest.

ILM: Öösel: Vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul -10..-17, mandril -20..-25, kohati võib langeda kuni -28°C-ni.
Päeval: Vahelduva pilvisusega ilm. Õhtul sajab põhjarannikul veidi lund. Puhub lõuna- ja edelatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -12..-17, saartel ja kohati rannikul -5..-9°C.Vaata lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Kaksikud kipuvad kaklema, kahjuks mitte omavahel. Lõvi jääba aga igasugustesse detailidesse kinni, loodetavasti mitte loomalõksu. Teised ilmaruumist kokku korjatud elukad võivad enda tuleviku klaariks uurida SIIN.