SÜNNIPÄEV: Täna tähistab oma 7. sünnipäeva Eesti kõige kõvem kontsertklubi Rock Cafe. Sünnipäevakontsert leiab esmakordselt aset kahes saalis ja õhtu jooksul astuvad lavale: Propeller, Kolumbus Kris, HND, Kurjam, Herald, Zorg, Mihkel Ratt ja Ketikoerad.
Sünnipäevaks küpsetavad traditsioonilise hiigeltordi Pagaripoisid.

ÕLU: Nädalavahetuse puhul tuleb välja kuulutada lausa jahmatav uudis. Õllehind on nagu ajamasinasse tõstetud ning mitme aasta tagant siia saadetud!
Jah, õllegurmaanide poolt väärt märjukeseks kiidetud A. Le Coqi Tõmmu Hiid maksab Konsumis, Maximas ja Maksimarketis pelgalt 0,55 euroraha!

TV: Reedeõhtune lõbus ajuvabastaja on sedakorda TV3-e eetris! Möllukomöödia "Delta Farce" räägib kolmest reserv-väelasest, kes satuvad Iraagi lahinguväljade asemel hoopis Mehhikosse. Terrorismi-vastasele missioonile saadetud semud visatakse kogemata lennukist vales kohas välja ja uskudes tõsimeeli, et nad ongi Iraagis, hakkavad nad relvade tärinal korda majja lööma… Kell 22.30.

SPORT: Kiili spordihallis taotakse FIFA saalijalgpalli 2012. aasta MM-valikturniire. Täna kohtuvad kell 17.45 Türgi ja Soome ning 20.00 Eesti ja Albaania.

ILM: Öösel ja ennelõunal sajab hooti vihma, pärastlõunal sadu lakkab. Puhub läänekaare tuul. Öösel on +1 kuni +7, päeval 7 kuni 10 kraadi. Loe ilmast lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Magusamad loomad, olge ettevaatlikud, sest lõvi otsib täna midagi maitsvat hamba alla. Veevalaja peab aga täna oma vett ilma tehniliste abivahenditeta valama. Uuri SIIT!

Hea lugeja, kasuta julgelt kommentaariumi ja anna teada, kuhu sina täna lähed!