ILM: Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm, kohati sajab hoovihma, puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, rannikul ja saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 12..16°C. Päeval tuleb vahelduva pilvisusega ilm, kohati võib sadada hoovihma, puhub edela- ja lõunatuul 4-10, rannikul puhanguti 13 m/s, õhtul nõrgeneb. Sooja on 18..23°C.

HOROSKOOP: Kaaludel tuleb ette ootamatuid kohtumisi vanade sõpradega, kellega ollakse koos olnud ka rasketes situatsioonides. Aktiviseeruvad tugevad emotsionaalsed meeleolud. Täpsemalt uurime kõik oma saatust SIIT

BASTIONI AED: Täna on aeg avada pidulikult selline uus koht Viru tänaval nagu Bastioni Aed. Oma singlit esitleb Swingers ehk Birgit Õigemeel, Tanja Mihhailova, Mikk Saar ja Pearu Paulus!

KINO-OOPER: Coca-Cola Plaza teatab, et kinos saab leevendust nii suvekuumale kui sääskedele. Lisaks etendub seal nagu ikka kolmapäeva puhul Metropolitan Opera programmi raames Mozarti "Don Giovanni".

TV: ETV2 näitab oma "Rokiklassika" sarjas Simply Redi ja nende albumi "Stars” sünnilugu. Plaat ilmus aastal 1991 ja seda peetakse parimaks Simply Redi albumiks, mistõttu väärib see dokk kuulamist ja vaatamist!

PESE PESU: Pesupulber on üldiselt kallis kraam, kuid Rimis on Arieli megasuur pakk laura 41% odavam ehk 1 sent alla 10 euro. Jookse kohale!