ILM: Teisipäeva öö ja hommik on tsükloni vahetus läheduses sajune. Sajab põhiliselt vihma, põhja pool ka lörtsi. Päeva jooksul sajupilved hõrenevad. Puhub põhjakaare tuul 4-10 m/s, öö hakul rannikul puhanguti 14 m/s, hommikul pöördub tuul järk-järgult edelasse ja läände. Õhutemperatuur on öösel 0...+5, päeval 4...8 kraadi. Täpset kodukoha prognoosi näed SIIT.

KULTUUR: Saad kaasa elada Karinile ja Pearule VAT Teatri etenduses Rahvusraamatukogus.

KINO: Solarise kinos teevad kell 21.20 Michael Fassbender, Keira Knightley ja Viggo Mortensen selgeks, milline on "Ohtlik meetod" - film mis räägib Carl Jungist ning tema mentorist ja partnerist Sigmund Freudist.

TV: Erilubadega lastakse kõik kell 20.30 TV3 vaatavad inimesed uue tõsielusarja "Suletud uste taha".

Linna magalarajoonis elab Peetrite perekond, kus ainsaks toitjaks on müüjannana töötav üksikema Piret. Tema tütar, 15-aastane Saskia, käib koolis. Ühel päeval, kui Piret üksi kodus on, ilmub ukse taha tema tütre endine ja kriminaalse taustaga poiss-sõber, kes on just aastapikkusest vangistusest vabanenud.

HOROSKOOP: Kaljukitsed puutuvad täna kokku perekondlike kohustustega, mis seovad neid koduga rohkem kui tavaliselt. Kitselised väärtustavad ka rohkem oma lähedasi ja vanemaid. Teised tähemärgid võivad ennustusega tutvuda SIIT.

TASUTA: Saad Rakvere Art Cafes osaleda Elektroonilise muusika produktsiooni töötoas. Eelduseks on üldine huvi muusika ja selle tegemise vastu. Voolimist viib läbi ra ra rasmus ja kell 20 on oodatud kõik huvilised vanusepiiranguta.